Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale

Pobjednica Farme je Blaženka Slamar!

farma
Foto: Nova TV
1/5
19.12.2015.
u 23:00

Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a Blaženka se pokazala boljom, spretnijom, bržom i jačom te se ponosno okitila titulom pobjednice Farme

Blaženka Slamar, ili kako su je farmeri zvali, Šokica, pobijedila je Annu u finalnom duelu i postala pobjednica četvrte sezone Farme.

Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a Blaženka se pokazala boljom, spretnijom, bržom i jačom te se ponosno okitila titulom pobjednice Farme.

Pobjednica Blaženka osvojila je 425 dukata, odnosno 425 tisuća kuna. – Nisam ni svjesna koliki je to novac, jer to je meni dosad mogao biti samo san. Pustit ću da se tenzije smire, da se strasti stišaju. Dotad želim uživati u ovoj svojoj pobjedi, u veselju, i jedva čekam da vidim svoju obitelj jer mislim da će oni biti… ima da Brod gori – kazala je Blaženka.

Kako su i Blaženka i Anna u finalni tjedan ušle bez iti jednog svog dukata, jedini dukati na koje je pobjednica mogla računati su oni osvojeni u predduelu i finalnom duelu.

Tako je Blaženka zaradila 25 dukata pobjedom u predduelu, 50 dukata pobjedom nad Annom u finalnom duelu, koji su pridodani nagradi od 250 dukata. No, budući da je Farma postavila velik izazov, petnaest tjedana rada, izolacije i preispitivanja svojih i tuđih granica, pobjednicu je nagradila s još dodatnih 100 dukata. Tako da je ukupna nagrada Farme, koju je Blaženka osvojila 425 dukata.

Anna je časno i pošteno borila, no izgubila je dvoboj te je sretna napustila farmu jer će konačno vidjeti svoju obitelj. – Osjećam se super, znala sam da je Blaženka snažna žena. Nisam baš sad vjerovala potpuno u nju da će pobijediti, vjerovala sam u sebe isto tako, ali eto, jača je pobijedila – kazala je Anna.

Foto: Nova TV, RTL

Posljednjeg dana na farmi Mentor Joža doveo je svoju ženu Lidiju te su zajedno s farmerima objedovali. Ona je bila oduševljena farmerima, kao i oni njome. – Drago mi je da je došla gospođa Lidija, da upoznamo tu ženu koja je stvarno mogla trpjeti onu barabu kao što je bio Joža, jer ja sam baraba i znam što moja žena trpi – našalio se Ivica te dodao: „Mentor je ljudina!“

Mentor Joža također je dao svoj osvrt na ovogodišnje farmere. – Bili smo malo i strogi prema njima u nekim momentima, jer stvarno su se brinuli i o životinjama. Vidimo da su životinje zdrave, nemam niti jedne zamjerke, brinuli su se o njima do kraja – rekao je Joža naposljetku.

>>Uoči finala farmeri nabrušeni na stare farmere

>>Farmeri spriječili požar u kućici za Gazde

Komentara 3

AV
avukusic1
00:42 20.12.2015.

Blaženka se nije smjela vratiti...Moralna pobjednica je Ana...

FA
Fake
08:53 20.12.2015.

Blaženka sa Anamarijom daleko najpodmuklija osoba na Farmi.Sramota da je pobjednik netko poput nje.Nije ni čudo što su je izbacili prije povratka.Samo,ja,ja i ja.Puna ega.

Avatar yoyohr
yoyohr
11:06 20.12.2015.

Nije uredu da što je Blaženka pobijedila, ipak je bila izbačena i vidjela je situaciju u kući iz druge perspektive i znala je tko kakvu igru igra. Sa svima je bila prijatelj, a sve ih je lagano izigrala. Anna je zaslužila pobjedu!! Treba čestitati Anni, a ne ovoj podmukloj Blaženki... nemam riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije