Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Farmeri zanijemili na radijske poruke svojih obitelji, Aldo dobio najzanimljiviju poruku

farma
Foto: Nova TV
1/12
10.12.2015.
u 10:47

Farmeri su se slatko nasmijali, a Aldo je komentirao kako ga je skoro infarkt strefio kada je čuo da ga policija traži.

Dok su farmeri provodili ugodnu večer prije spavanja, iznenadile su ih radijske poruke obitelji.

Tako je svaki farmeri imao priliku čuti poruke ohrabrenja svojih najmilijih, što ih je posebno raznježilo. -Kad sam čuo Ines, stala mi je knedla u grlu. Obuzele su me emocije- kazao je Ivica, dok Anna nije mogla suspregnuti suze na poruke svoje djece.

Zasigurno najzanimljiviju poruku dobio je Aldo, kojem je žena poručila: -Aldo, totalno si me izludio, policija ti je za petama jer si ukrao moje srce!

 Farmeri su se slatko nasmijali, a Aldo je komentirao kako ga je skoro infarkt strefio kada je čuo da ga policija traži.

Osim radijskih poruka, farmere je iznenadilo i pismo koje je došlo od Ivanove obitelji kao i ručno izrađena drvena kutijica s bombonima koje je Mia donijela. -Nevjerojatno sam ponosan na svoju obitelj!- kazao je Ivan.

Nakon što je Mia pročitala pismo farmerima, zatražila im je da donesu i zbroje sve svoje dukate te im je objasnila pravila finalnog tjedna. Naime, između četvero finalista ždrijebom će se birati tko će s kim ići u predduel, a pobjednici predduela dobit će novčanu nagradu i odlaze u finalni duel iz kojega će samo jedan izaći kao pobjednik. Pobjednik Farme dobit će 250 dukata, a bit će mu pribrojani i svi zarađeni dukati kao i novčana nagrada iz predduela i finalnog duela.

Mentor Joža doveo je ženu koja je farmere učila kako napraviti kuglice za bor na starinski način. -Drago mi je što nam je došla žena pokazati kako se rade kuglice, jer to nismo nikada prije radili. Nisam nikada puhala staklo i nije baš jednostavno- kazala je Anna i zaključila: -Ovaj rad na farmi nas potiče na to da znamo raditi i u daljnjem životu.

Aldo je komentirao kako će mu biti gušt izrađivati kuglice, a posebno oduševljen izradom božićnih kuglica bio je Ivan:-„Puhanje stakla mi je bilo jako zanimljivo. Volio bih još to definitivno probavati. Ovo prvo je bilo više nego katastrofalno, ali treba malo vježbe- zaključio je. 

>>Miriam ostala bez snage pa napustila Farmu

>>Nakon 12 tjedana omiljeni farmer napustio Farmu

Ključne riječi

Komentara 1

KE
kermitovo
11:40 10.12.2015.

Sta to jos ide?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije