Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Farmeri pripremaju štrajk!

farma
Foto: Nova TV
30.11.2015.
u 14:00

Kako ih je ostalo samo šestero, a kraj showa je blizu, farmeri su odlučili ovoga tjedna štrajkati i odmoriti se od radova na farmi

Nakon dvanaest tjedana koliko su farmeri proveli obavljajući tjedne zadatke te tako uspjeli stvoriti malo održivo imanje, u trinaesti tjedan ušli su s jednom specifičnom idejom.

Kako ih je ostalo samo šestero, a kraj showa je blizu, farmeri su odlučili ovoga tjedna štrajkati i odmoriti se od radova na farmi. Naime, nije riječ o nikakvom buntu, već kako Ivica kaže, o čistoj zafrkanciji.

– Ako ćemo se zezat, rugat i šalit, to je naša odluka! Da uzmemo tjedan dana bez ičeg! – predložio je Ivica, a Ivan je velikodušno prihvatio njegovu ideju.

Aldo se također složio s idejom: „Ako vojska kaže da nećemo raditi, nećemo s Mentorom ni šetat okolo!“ zaključio je. Farmeri su se složili da imaju dovoljno dukata za Sajam na kojem će kupiti nove namirnice, tako da im zeleni certifikat nije ni potreban.

– Radit ćemo po vlastitom nahođenju, malo se brinut o životinjama, malo pilat drva, kako se kome što da – kazao je Ivica i dodao kako će na sastanku odlučiti idu li u štrajk ovoga tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije