Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika temperatura

Farmeri spriječili požar u kućici za Gazde

NovaTV
Foto: NovaTV
1/7
11.12.2015.
u 10:24

Anna je prva primjetila dim, a ubrzo je pozvana i vatrogasna služba

Ovogodišnji farmeri pokazali su se kao pravi timski igrači jer su zajedničkim snagama, čim su primijetili nastali dim, spriječili požar u kućici za Gazde.

Naime, Anna je prva među farmerima primjetila dim te žurnim korakom obavijestila ostatak farmera. Iako je situacija na prvu izgledala vrlo dramatično, farmeri su reagirali brzo i do veće štete nije došlo, a radi dodatnih mjera opreza pozvana je i vatrogasna služba.

“Farmeri su sami pogasili. Pregledali smo s termo kamerom, sanirali i skinuli dimnjak. Do požara je došlo zbog velike temperature, to je drvena kuća, ostavilo se bez nadzora” - rekao je vatrogasac i dao farmerima upozorenja kako adekvatno brinuti o peći kako bi izbjegli ubuduće ovakve situacije.

Posljednji Sajam na farmi prošao je jako dobro, a farmeri su bili i više nego zadovoljni. Na Sajmu su zaradili 92 dukata, a potrošili njih 86.

„Nikad nismo ovoliko napravili za Sajam kao sada!“ kazala je Gazdarica Anna. Kako prošlog tjedna farmeri na Sajmu nisu imali za kupiti duhan te su cijeloga tjedna pušili mentu, ovaj tjedan su odlučili nadoknaditi propušteno pa su kupili i dostatnu zalihu duhana i kave.

Foto: NovaTV

Farmeri su organizirali jedno malo kulinarsko natjecanje i to u pravljenju palačinki. Voditeljica showa, Blaženka, najavila je dva natjecatelja Ivicu i Ivana, dok je Aldo bio sudac, a Anna glavni degustator. U ocjenu palačinki ulazio je okus, izgled i tehnika pečenja palačinki. Kako je Ivica napravio više palačinki, a Ivan pokazao bolju tehniku, rezutat je bio nerješen. „Mi smo uistinu uživali u tom degustiranju i ocjenjivanju palačinki, malo smo se i našalili i fino smo se zabavili.“ kazala je Blaženka

Kako je ostalo još samo malo do kraja showa, farmere već počinje hvatati melankolija. „Koliko god očekuješ kraj i priželjkuješ otići, opet će ti nedostajati ovo.“ rekao je Ivica na što mu je Aldo poručio: „Neće ti faliti farma, falit će ti ova skupina!“

>> Farmeri zanijemili na radijske poruke svojih obitelji, Aldo dobio najzanimljiviju poruku

>> Zbog suosjećanja sa životinjama, jedan farmer odlučio štrajkati glađu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije