Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Battifiaca nakon osvajanja Ruže: Blažen bio među ženama

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
19.03.2024.
u 07:00

Ako uzmemo u obzir da su u kategoriji bile sve žene, onda mogu reći onu: Blažen bio među ženama – kazao je Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra)

Prljavo kazalište imalo je premijeru pjesme "Stare navike", Jelena Rozga otpjevala je "Oprosti mala", bend Vili i DeBili izveo je "Psiho", Tony Cetinski "Caruso", a Matija Cvek i Dino Jelusić "Kladim se na nas" i "Sve još miriše na nju", kao hommage Massimu i Akiju Rahimovskom. Bio je to glazbeni repertoar u Hrvatskom narodnom kazalištu izveden tijekom prošlogodišnje dodjele Večernjakove ruže najboljima u 2022. godini.

– Ako uzmemo u obzir da su u kategoriji bile sve žene, onda mogu reći onu: Blažen bio među ženama – kazao je Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra), koji je Ružu za najbolju radijsku osobu godine zahvaljujući glasovima čitatelja Večernjeg lista dobio u srazu s kolegicama Ivom Pavletić Crnić (HRT), Ivanom Mišerić (Otvoreni radio), Edinom Pršić (Laganini FM) i Anom Lacković Vargom (Radio Sljeme).

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
1/21

U kategoriji za radijsku emisiju godine nagradu je osvojio "Purgeraj" Radija Sljeme, Ruža za televizijsku emisiju godine pripala je Dnevniku Nove TV, nagradu za TV osobu godine dobila je voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić, a HRT-ova reporterka Lucija Judnić izabrana je za novo lice godine. Ružu za glumačko ostvarenje godine dobio je Goran Marković, glazbenik godine bio je Matija Cvek, a Digitalnu ružu osvojila je tinejdžerska serija JoomBoosa "Outsiders".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije