Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Sabina Tandara Knezović: Za ovaj posao moraš izgarati i biti srcem i dušom u njemu da bi ga radio dobro

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/14
23.03.2024.
u 13:39

Novinarka Informativne redakcije Nove TV slavila je u kategoriji TV osoba godine i otkrila nam je kako će njezina kći Katja pronaći idealno mjesto gdje će držati Ružu u svom domu

U kategoriji TV osoba godine na 30. dodjeli Večernjakove ruže slavila je Sabina Tandara Knezović s Nove TV. Emotivna je bila na pozornici dok se zahvaljivala svima, a nakon toga kada su joj se dojmovi malo slegnuli rekla nam je:  - Joj, bilo je treme i užasno sam uzbuđena bila i koliko god se nadaš nagradi znaš da ima puno kolega koji isto zavrjeđuju ovu nagradu. Bilo je ovo emotivno za mene, više nego što me trema uhvatila imala sam da ne zaboravim nekoga spomenuti u zahvalama.

Sabina će uskoro slaviti 20. godina novinarske karijere i od samih početaka je dio Informativne redakcije Nove TV koju u ovo predizborno vrijeme očekuje dosta posla, ali Sabina se veseli tom izazovu i novim parlamentarnim izborima, a ispričala nam je i kako je raditi s političarima i izvlačiti iz njih stvari koji oni baš ne žele reći.

 

 

 

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
1/121

 

 

 

 

- Jako naporno i ovaj period je za svakog političkog novinara užasno stresan i onaj tko se ne bavi tom granom novinarstva ne može torazumjeti. Sada slijedi mjesec dana u kojem će obitelj dosta patiti i priznajem nije lako živjeti s novinarom. Za ovaj posao moraš izgarati i biti srcem i dušom u tom poslu da bi ga radio dobro - ispričala nam je i otkrila kako Nova TV prati izbore.

- Već smo krenuli s podcastom i debatama i veselim se izbornoj emisiji i sučeljavanju i svi čekamo te izbore i adrenalin koji nas nosi dok traje taj period. Sabina nam je rekla kako će njezina kći Katja pronaći savršeno mjesto u njihovom domu za Večernjakovu ružu te je na kraju rekla: Svi moji kolege koji su bili večeras nominirani su mi dragi i šalili smo se kako bismo mogli svatko otkinuti laticu Ruže i tako svi biti dobitnici na neki način. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije