Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Ne vidimo ih često! Jelena Pajić u društvu supruga glazbenika pozirala na crvenom tepihu

Zagreb: Uzvanici na dodjeli medijske nagrade "Večernjakova ruža"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
23.03.2024.
u 19:00

Jelena je na crvenom tepihu pozirala s jazz glazbenikom i svoji suprugom Petrom Ćulibrkom.

Voditeljica Jelena Pajić u petak je na dodjelu Večernjakove ruže došla u posebnom društvu u kojem je u javnosti ne vidimo često. Jelena je na crvenom tepihu pozirala s jazz glazbenikom i svoji suprugom Petrom Ćulibrkom. Par je bio zaljubljen te u svečanom izdanju, a Jelena je na Ruži imala i poseban zadatak.

 

22.03.2024., Zagreb - Fotografiranje uzvanika uoci dodjele nagrade "Vecernjakova ruza" u Hrvatskom narodnom kazalistu. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

 

Nagrađivana reporterka na Večernjakovoj ruži bila je u prestižnoj ulozi prezentera i to s kolegom, radijskim voditeljem Vedranom Carom. Pajić i Car prezentirali su kategoriju Digitalna ruža, u kojoj je pobjedu odnijela emisija "Explora". 

Podsjetimo, Pajić i jazz glazbenik vjenčali su se u Zagrebu 2022. godine, a to su otkrili fotografijom na društvenim mrežama nakon jednogodišnje veze. Glazbenik je to tome ranije progovorio i za Večernji list.

 - I Jelena i ja imamo jako čvrstu, lijepu i intimnu vezu u kojoj smo shvatili da stvarno možemo biti ono što jesmo, samo potpisivanje braka nije promijenilo ništa. Ona je stvarno stijena na koju mogu računati u svakom trenutku pa tako i u trenutku izdavanja albuma, mog stresiranja oko kritika, koncerata… Svaki moj uspjeh je i njen uspjeh, a i obrnuto – otkrio nam je Petar tada. Nakon vjenčanja, odlučili su se za egzotičnu destinaciju za medeni mjesec – Zanzibar (Tanzanija).

 - Tako je, bili smo 9 dana na Unguji, najvećem otoku zanzibarskog arhipelaga. Bio je to stvarno medeni mjesec za pamćenje - prekrasna priroda, divne nepregledne plaže bijelog pijeska, smiješni majmuni, divna, gusta prašuma, ukusna hrana i simpatični i susretljivi ljudi – ispričao nam je i dodao da je promet tamo bio kaotičan, u smislu da nema traka na cesti nego se vozi “kako tko gdje stigne”. Cijene su, kaže, opcionalne skoro svugdje, odnosno oko nje se može dogovoriti. - Jedino morate izdržati 4 plime i oseke dnevno u kojima se ocean povuče i do jednog kilometra… Uistinu smo uživali u svemu – zaključio je naš pijanist.

GALERIJA Tko je sve od slavnih bio na glamuroznoj dodjeli Večernjakove ruže

 
Zagreb: Uzvanici na dodjeli medijske nagrade "Večernjakova ruža"
1/121

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije