Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Nakon pandemijskih izdanja uvedena i Digitalna ruža

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
18.03.2024.
u 07:00

Televizijska osoba godine bio je Tin Kovačić (RTL), a radijska Sanja Brajković (Radio Sljeme)

Nakon dvije pandemijske godine, Večernjakova ruža 2022. vratila se u "staro-normalnu" kolotečinu, s dupkom punim Hrvatskim narodnim kazalištem, ali i novom kategorijom – Digitalnom ružom, koja je pripala JoomBoosovoj teen seriji "Teini dnevnici". Veliko iznenađenje okupljenima i televizijskim gledateljima izravnoga prijenosa priredio je Luka Modrić javivši se videovezom iz Madrida, kako bi s izbornikom Zlatkom Dalićem najavio nominirane u kategoriji glazbenika godine. Pobijedio je Petar Grašo, ali njega nije bilo u HNK jer je imao koncert u rasprodanoj Areni. No dobra se vijesti brzo pročula na drugi kraj grada:

– Upravo su mi javili, večeras je bila dodjela veoma respektabilne nagrade koja ima dugu povijest, a to je Večernjakova ruža. Po glasovima vas, publike, Petar Grašo pjevač je godine. Hvala vam što me volite, hvala svima, hvala Večernjaku, hvala vama, hvala vam prekrasni ljudi – kazao je dirnuti pjevač.

Televizijska osoba godine bio je Tin Kovačić (RTL), a radijska Sanja Brajković (Radio Sljeme). Mirjana Bohanec Vidović Ružu je dobila za glumačko ostvarenje godine. Najbolja televizijska emisija bila je "Doba Uskoka" HRT-a, a radijska "2 U 1" Radio Istre. Za novo lice godine izabrani su voditelji Dnevnika Nove TV Valentina Baus i Dino Goleš.

Večernjakova ruža 2022.

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trabant
08:27 18.03.2024.

Nekada casna profesija.Steta sto vam vise ne mozemo vjerovati.Zalosno je da moramo preko alternativnih medija saznavati pravu istinu bez cenzure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije