Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja za pamćenje

Miraj Grbić: Tom Cruise mi je pomogao da se opustim na setu

Miraj grbić
22.12.2011.
u 08:00

– Tom je vrhunski profesionalac i fenomenalan glumac koji izuzetno brzo i kreativno misli. Budući da smo bili direktni partneri, moram reći da je bio potpuno otvoren za zajedničku glumačku igru – kaže Grbić

Nakon prvih svjetskih projekcija posljednjeg nastavka “Nemoguće misije”, bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić ne krije zadovoljstvo urađenim. U četvrtom nastavku serijala “Nemoguća misija”, pod nazivom “Protokol duh”, glumi rame uz rame sa slavnim Tomom Cruiseom.

Povlačenje za kosu

– Film je odličan, prezadovoljan sam! – kaže Grbić, kojega i najbliži prijatelji poznaju kao nekoga tko je poprilično skroman i rijetko hvalospjevima govori o filmovima u kojima glumi. Grbić u “Nemogućoj misiji: Protokol duh” glumi lik Bogdana kojeg glavni junak Ethan u jednoj od scena vuče za kosu.

– Tom je vrhunski profesionalac i fenomenalan glumac koji izuzetno brzo i kreativno misli. Budući da smo bili direktni partneri, moram reći da je bio potpuno otvoren za zajedničku glumačku igru. Nakon prvog dana on i cijela ekipa učinili su da se osjećam kao da sam tu oduvijek, tako da sam bio opušten i uspio sam dati ono što je bio moj maksimum u tom trenutku – kazao je Grbić, suprug zvijezde sapunica Marije Omaljev Grbić, koji je domaćoj publici poznat po ulogama u serijama “Dolina sunca” i “Lud, zbunjen, normalan”.

Nastup za Novu godinu

Prve reakcije na film su dobre, a njegova gluma pohvaljena je u nekoliko kritika, pa i u kritici Gartha Franklina.

Nakon uzbuđenja oko filma, Grbić poslije Božića dolazi u Sarajevo gdje će s bendom "Karne", u kojem svira s kolegom Goranom Navojcem, nastupiti na središnjem dočeku Nove godine na kojem nastupa i Nina Badrić.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:45 22.12.2011.

Čombe legendo, a tvoja muzicka karijera? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije