Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA NISU NAŠLI

Policija očajna, kamere na Poljudu pokrivaju samo tribine

Kukasti križ
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
13.06.2015.
u 13:08

Djelatnici policije su odmah po završetku utakmice obavili očevid, uzorci trave poslani su u Centar za krim istraživanja Ivan Vučetić u Zagrebu.

Splitska policija podnijela je prijavu protiv nepoznatog počinitelja ili više njih koji su iscrtali kukasti križ na poljudskom travnjaku, a što je primijećeno tek kada su reflektori stadiona u Splitu bili uključeni za TV prijenos utakmice Hrvatska - Italija (1:1).

Djelatnici policije su odmah po završetku utakmice obavili očevid, uzorci trave poslani su u Centar za krim istraživanja Ivan Vučetić u Zagrebu, a uzete su i izjave djelatnika tvrtke Jadro koji se brinu o travnjaku na Poljudu.

Kukasti križ se jedva primjećuje na fotografijama s treninga talijanske reprezentacije, jer nisu bili uključeni reflektori.

Neslužbeno je doznao Goal.com da na nadzornim kamerama koje su postavljene na Poljudu nije ništa zamijećeno, jer kamere pokrivaju samo tribine.

>> Šuker sazvao izvanrednu konferenciju: 'Nesumnjivo je da ćemo biti strogo kažnjeni'

>> HNS: Ovo je sabotaža, kriminalno djelo! Šuker: Jako sam ljutit!

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>> Vapaj naših nogometaša: Valjda će Uefa biti milostiva!

Komentara 40

ĆA
ćaćaća
13:36 13.06.2015.

udba se obračunava s hrvatskom državom..strah od lustracije je toliki da bi oni radije građanski rat nego se odrći vođenja države i privilegija koje traju 70 god..

BU
Bulaba
13:20 13.06.2015.

Pa udbaška milicija i stoji iza ovoga.

RU
rudvanvart
13:45 13.06.2015.

Jedino se oko Hrvatske nogomente repke Hrvati masovno okupljaju, homogeniziraju i ističu s ponosom svoj nacionalni indentitet, to je godinama udrugama poput FARE, documente te ostalim jugo udrugama i medijima trn u oku. Znao sam da će se u mandatu ove sdp vlade ići na zatiranje i ponižavanje katoličke crkve, branitelja, svih onih koji su nacionalno osviješteni, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da će nam i repku uništiti ovakvim podmuklim udbaškim provokacijama. P.S. sumnjam da budu našli počinitelje jer Ostojiću i ovoj vladi odgovara ovaj kaos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije