Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaigrajte se

Uz ova 3 koraka doživite najluđi seks

Seks
Foto: Shutterstock
25.11.2014.
u 19:08

Pratite reakciju na licu vaše partnerice ili partnera dok mu pričate svoje maštarije.

Ako je u vašoj spavaćoj sobi "nastala paučina", vrijeme je da nešto promijenite.

Svakodnevica i kolotečina u koju ste možda upali može uništiti nadu za dobrim, energičnim i manje ili više divljim seksom.

Najgore što možete napraviti je prepustiti se situaciji i ne poduzeti ništa. Ako ste i prije uživali u neobuzdanim seksi igricama, nema razloga da to ne doživite opet. Na portalu Men`s Health poručuju: Odbacite svakodnevne probleme i zaigrajte vruću igru na plahtama za neobuzdani seks za pamćenje. Evo što savjetuju stručnjaci za seks.

1. Razgovarajte

Sada ste se sigurno zapitali kakve veze razgovor ima s divljim seksom? Stručnjakinja Tracy Cox poručuje da ne pokušavate izvesti neke nove poze ili "igre" na prepad kako se vaš partner ili partnerica ne bi prestrašili, odnosno da vi ne doživite trenutačno odbijanje ili još dugotrajnije posljedice. Zato je bitno razgovarati prije s partnerom kako biste bili sigurni da je i druga strana spremna na nove poteze i podvige. Iskomunicirajte to prije nego se upustite u "igru", poručuje Cox.

Ako ne znate kako započeti taj razgovor, može vam pomoći čaša vina uz večeru ili u nekoj drugoj situaciji u kojoj ste oboje dovoljno opušteni. Iznesite svoje ideje i želje i obvezno poslušajte što vam partner ima reći. Ako se ne nađete na zajedničkim željama, napravite kompromise tamo gdje za to ima mjesta. Tako ćete se osigurati da neće biti pogrešnih koraka niti nezgodnih situacija.

Pratite reakciju na licu vaše partnerice ili partnera dok mu pričate svoje maštarije. Mimika lica će prije otkriti što vaš partner ili partnerica misli o tome što ste rekli pa imate malo vremena promijeniti smjer razgovora ako uočite zgražanje na licu. Ipak, ne gubite nadu. Iako se neka ideja na početku može činiti jako odbojnom, s vremenom može postati itekako prihvatljiva.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

2. Priprema

Vi biste odmah prešli na stvar, znamo. Ali priprema je 80 posto dobrog seksa. Sam čin, njegovo trajanje i stupanj uživanja za oba partnera leži u dobroj pripremi i predigri. Posvetite svom partneru/partnerici dosta vremena. Ako je vaša partnerica bila jedna od brojnih obožavateljica knjige "50 nijansi sive", može vam to jako ići u prilog. Možete zajedno pogledati neki porno film i pratiti radnju. Ako se ne slažete u percepcijama seksualnih igrica, dogovorite "njezine" i "njegove" dane za seks, odnosno vrijeme podijelite tako da se posvetite onom drugom prema dogovoru da obje strane budu zadovoljene.

3. Detalji

Ako imate djecu, to može lako "ubiti" vašu želju za seksom. ostavite ih kod bake ili pobjegnite u hotel na jednu noć ako su djeca već starija. Ako ste pristali na neku seksualnu igricu, postavite granice ako sumnjate da se nećete dobro osjećati u toj ulozi.

Na kraju, ne zaboravite da je vaš odnos važniji od iskustva koje imate u ovom trenutku, kaže Cox. Ne zaboravite zagrliti svoju djevojku i poljubiti je nakon seksa i dajte joj do znanja koliko ste uživali.

>>VIDEO Može li seks bez emocija biti jednako dobar

>>Intenzivniji orgazam i duže vrijeme uživanja? Evo kada je najbolje vrijeme za seks

Komentara 1

SL
stalno lazu
06:37 27.11.2014.

Neki hodaju čitav život pa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije