Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Saznajte zašto je ljubav odgovor na skoro sve u Lisinskom 20. veljače

Ljubica o ljubavi
16.02.2024.
u 14:40

Psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić otkriva sve tajne muško-ženskih odnosa

Poznata po svom jasnom i pristupačnom stilu, psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić vas poziva na predavanje pod nazivom Ljubica o ljubavi u Koncertnoj dvorani Lisinski 20. veljače 2024. s početkom u 19:30 sati. Ova eminentna autorica serijala psiholoških priručnika obećava otkriti zašto je ljubav odgovor na (skoro) sve. Ljubica o ljubavi nije samo predavanje, već prilika za inspirativan i edukativan doživljaj.

Na ovom zanimljivom predavanju, Ljubica Uvodić-Vranić, članica Hrvatske psihološke komore s bogatim iskustvom u radu s ljudima, podijelit će svoje znanje o ljubavnim odnosima i odgovoriti na brojna pitanja koja mnoge zanimaju. Uz uvijek aktualne teme kao što su ljubomora, prekidi, svađe, odnos s djecom, kako pronaći i zadržati ljubav, a kako preboljeti i još mnogo toga, prisutni će dobiti korisne savjete kako unaprijediti svoje osobne odnose.

Ljubav može biti odgovor skoro na sve, a kako otkrit ću u Lisinskom na predavanju koje će biti jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti nešto novo o odnosima, koji žele graditi svoje odnose i riješiti ono što ih muči, oko čega imaju dileme. Volim pristup koji je jednostavan, blizak i razumljiv svima tako da nakon predavanja možete odmah primijeniti ono što ste čuli i uvjerite se i sami da je ljubav ključ svega.“ – u najavi ističe poznata autorica i renomirana psihologinja

Predavanje o ljubavi najavljeno je jedinstvenim crtežima ugledne umjetnice Tisje Kljaković Braić koja je dala posebnu notu i vizualni doživljaj temi ljubavi koja je u fokusu predavanja. Splitska slikarica i karikaturistica Tisja Kljaković Braić poznata je po crtežima koje na duhovit i šarmantan način potiču na razmišljanje o međuljudskim odnosima i emocijama. Njeni umjetnički crteži imaju prepoznatljiv stilski izričaj i na simpatičan način prikazuju svakodnevnicu ljubavnih odnosa, a na vizualima za predavanje u Lisinskom su navedena samo neka od mnogih pitanja na koja će Ljubica Uvodić-Vranić temeljito odgovoriti.

Osigurajte svoje mjesto i budite dio jedinstvene prilike za učenje i inspiraciju kako ljubav može biti odgovor na (skoro) sve. Organizator predavanja je Real grupa, a ulaznice su još dostupne i možete ih kupiti na lisinski.hr ili na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije