Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne stručnjaka

Intenzivniji orgazam i duže vrijeme uživanja? Evo kada je najbolje vrijeme za seks

Seks
Foto: Shutterstock
03.11.2014.
u 10:25

Čak i ako se osjećate loše pred mjesečnicu, svakako si "dozvolite" seks, oraspoložit će vas odmah.

Dobar tajming je dobar za uhvatiti priliku za posao iz snova, primjerice.

Ali i kada je o seksu riječ, tajming igra veliku ulogu. Ako planirate trudnoću onda ćete "ciljati" plodne dane u mjesecu, najčešće u sredini menstrualnog ciklusa ( najčešće od 11. do 21. dana, ovisno o osobi). Portal Women`s Day donosi nekoliko "dobrih tajminga" za jake orgazme...

1. ....Želim intenzivni orgazam

Ako ste žena i težite intenzivnijem orgazmu najbolje vrijeme za seks je dan prije mjesečnice, tvrdi seks terapeutkinja Laurie Watson i autorica knjige "Želim seks, opet". "Kada akumulacija u krvi čini maternica teškom pred mjesečnicu, kontrakcije prilikom orgazma su jače i erogene zone su osjetljivije. Čak i ako se osjećate loše pred mjesečnicu, svakako si "dozvolite" seks, oraspoložit će vas odmah.

2.....Želim da seks duže traje

Najbolje doba godine za maratonske seksualne odnose je vrijeme kada ste na godišnjem, tijekom ljeta ili  zimskog odmora. Kada vas ne pritišću poslovne obveze i stres oko njih možete si priuštiti luksuz višesatnih sekusalnih odnosa i uživanja  u nekim novim pozama ili igricama, tvrdi Terence Watts, psihoterapeut iz velike Britanije specijaliziran za psihoseksualne probleme

3....Želite izluditi svog muškarca

Muškarci se često bude s erekcijom. Umjesto da čekate cijeli dan, namjestite alarm i probudite se nešto ranije nego inače i iskoristite to vrijeme za seks. Muškarac će uživati u jutarnjem seksu, ali i za žene je jutro sve češći izbor s obzirom da se tijekom dana umore od raznih obveza.

4....Želite se riješiti menstrualne boli

Ako imate bolne mjesečnice, seks može biti odličan način da se riješite boli. Ako vam to nikada ne bi ni palo na pamet zbog boli koju osjećate, pokušajte se oduprijeti tome i zadovoljite znatiželju.Orgazam uzrokuje kontrakcije maternice što olakšava bol.

5....Želite izaći iz rutine

Što ste duže sa svojim partnerom, to je teže biti kreativan u spavaćoj sobi. Budite inovativni, probudite se u pola noći i znenadite vašeg partnera. Sigurno se neće na vas naljutiti.

>>Znate li što je to vanilija seks? Možda za njega niste čuli, ali svakako ste ga isprobali

>>5 stvari koje štete vašem seksualnom životu, a niste toga ni svjesni

Komentara 1

SR
sandra.reggae
12:49 07.11.2014.

pola toga nije tocno... najaci orgazam je za vrijeme ovulacije i tad zena ima najacu zelju za sexom :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije