Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna je

Majka deset dječaka htjela je imati i djevojčicu: 'Pokušavali smo 15 godina!'

TikTok
26.04.2024.
u 13:30

Nakon što je rodila devetero sinova zatrudnjela je s blizancima

Mama Yalancia Rosario iz Texasa ima 11 djece, od čega su njih desetero dječaci. Kako kaže, ona i suprug 15 godina su pokušavali dobiti djevojčicu, a na kraju i jesu. Mama često na društvenim mrežama dijeli djeliće obiteljskog života, a nedavno je otkrila da je napokon dobila djevojčicu kakvu je oduvijek željela, piše The Sun.

U videu koji je mama podijelila na TikTok-u, ona pleše s dva sićušna djeteta u vezici blizu njezinih prsa. "Rodila sam svog desetog dječaka i prvu djevojčicu (blizanci) nakon što mi je rečeno da se to nikada neće dogoditi", glasi tekst videa. Očigledno sretna što je dobila obitelj o kojoj je oduvijek sanjala, mama je priznala da su neki ljudi prije rođenja bili uvjereni da će oba blizanca biti dječaci.

VEZANI ČLANCI:

"Mnogi su mislili da će to biti dva dječaka i da se ne nadam jer je nemoguće", napisala je u opisu videa. U zasebnom isječku, Yalancia je podijelila još nekoliko slatkih snimaka djevojčice, koja se zove Angelita.

 "Čim sam upoznala svoju kćer, ne mogu ni vjerovati da izgovaram riječi 'moja kćer', bila sam toliko zaljubljena u nju i jednostavno je savršena", kaže ona.  Ali mama je priznala da je, prije nego što je saznala da će dobiti blizance, izgubila nadu da će imati kćer koju je toliko željela. Odgovarajući na jedan komentar, rekla je: "Nisam se nadala dok nisam saznala da sam taj put imala dvije šanse, tada sam 100 posto znala." Zapravo, budući da u Yalancijinoj obitelji žive blizanci dječak/djevojčica, osjećala se sretnom što će jedan od blizanaca biti djevojčica.

@that_rosario_life alot thought it'll be two boys 😆don't play with the Impossible🫶🏽 im loving it here 🥺 #firstdaughter #twins #thatrosariolife #babywearing #momsoftiktok ♬ original sound - OJ The DJ

Sada je mama priznala da bi voljela da njezina kći "ima sestricu", ali je sretna znajući da ima puno starije braće - barem za sada. Yalancia je svoje prvo dijete rodila 2009. godine, a od tada je dosta vremena provela trudna. Nakon što je na društvenim mrežama otkrila svoju trudnoću, drugi su roditelji bili zapanjeni što je bila toliko posvećena dobivanju djevojčice. Jedan je komentirao: "Obiteljska strana mog oca je ovakva. Sve moje tete imaju oko 10 djece, moj tata je bio blizanac i jedan od 10." "Da si to mogu priuštiti, ovo bih bila i ja. Volim svoju djecu! Čestitam na tvojim najnovijim blagoslovima", napisala je druga osoba. 

No, neki su rekli da im je njezina djevojčica dala nadu da će i oni jednog dana imati obitelj svojih snova. "Prekrasna je, ovo mi daje nadu za kćer. Imam tri dječaka", komentirala je jedna mama. Ali nisu svi mislili da je Yalanciina metoda da dobije djevojčicu bila potpuno poštena prema njezinoj drugoj djeci. "Devet dječaka? Ja bih prestala nakon dva", našalio se netko.  A na zasebnoj viralnoj snimci netko je rekao mami da je "nepošteno" prema dječaku blizancu da ona priča samo o djevojčici. "Što je s dječakom blizancem?" netko je napisao u dijelu komentara na isječku.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije