Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali trikovi

Čarobne riječi koje će ga natjerati da bude iskren

ljube se
Foto: Shutterstock
30.08.2014.
u 20:00

Ako želite potaknuti iskrenost kod muškarca, zauzmite stav “Sve je O. K.”

 Biste li voljele znati najvažnije informacije o muškarcu i prije nego što ga upoznate? Unaprijed biste znale je li on vrijedan truda ili ne.

Srećom, ova informacija vam je dostupna, samo trebate naučiti postaviti pravo pitanje.

Izgovaranjem čarobnih riječi potaknut ćete ga da bude otvoreniji u razgovoru.

Samo sam znatiželjna

Kada želite saznati viđa li se s još nekim dok izlazi s vama, recite mu da je to čisto zato što ste znatiželjne. Ako ga izravno pitate viđa li se s drugim ženama, on će se osjetiti pritisnutim i stjeranim u kut, pa vjerojatno neće biti iskren kako bi se obranio.

Sve je O. K.

Ako želite potaknuti iskrenost kod muškarca, zauzmite stav “Sve je O. K.”. Ovo ne znači da se slažete sa svime što muškarac napravi, nego da ste opuštene i tolerantne ali da znate što vi osobno želite, a što ne. Ovako nećete gubiti vrijeme izlazeći s nedostupnim muškarcima koji možda još uvijek nisu preboljeli bivšu djevojku ili traže nešto potpuno drugačije od veze.

>>10 stvari koje žene žele, a muškarci jednostavno NE razumiju

>>Svi znamo što žele žene, no evo što muškarci žele u vezi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije