Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jače od gripe

Biste li se trebali oduprijeti želji za seksom i kada ste bolesni?

prehlada
Foto: Thinkstock
11.11.2014.
u 11:23

Činjenica je da se virus neće prenijeti putem sperme, ali može lako zaraziti drugu osobu tijekom ljubljenja, kihanja...

Osim što vas izmori i osjećate se užasno, postoje još neki razlozi zašto je užasno imati temperaturu i osjećati se bolesno.

Vaša druga polovica neće vam prilaziti preblizu da se ne zarazi. To je korektna isprika, ali je doista opravdana da se izbjegne seks, upitali su na portalu Men`s Health.

Činjenica je da se virus neće prenijeti putem sperme, ali može lako zaraziti drugu osobu tijekom ljubljenja, kihanja, tvrdi  Ann C. Palmenberg profesorica biokemije na Sveučilištu Wisconsin.

Ako je neka utjeha, nakon tjedan dana rijetko kad je još bolesna osoba zarazna pa ako vam ne smeta kihanje, šrmcanje i ostale popratne pojave gripe, samo izvolite, piše Men`s Health.  

>>5 ženskastih stvarčica koje muškarci rade, ali to neće priznati

>>7 grešaka koje muškarci rade u krevetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije