Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove količine u prodaji

Novi film koji otkriva dugo skrivanu tajnu o petoj koloni: 'Hrvatska šutnja i izdaja'

film
Foto: VL
1/2
26.03.2014.
u 16:00

Provjerite zašto je prvo izdanje rasprodano!

Dokumenti iz sjedišta KOS-a otkrivaju: agenturna mreža bila je dublje u Hrvatskoj nego što je itko pretpostavljao. Njeni su pripadnici utjecajni članovi društva. Jezgra pete kolone u samom je sjedištu partije. Krakovi se šire i na demokratsku oporbu.

Nekada su tajno i podmuklo radili za agresora ljudi koji žive među nama. Danas su diplomati, novinari, političari, analitičari, profesori. Po nalogu Beograda dio hrvatskih političara i novinara vodio je specijalni rat protiv Hrvatske.

Dok su jedni bili spremni dati život za hrvatsku neovisnost, drugi su je spremno izdali.

Dokumenti o hrvatskoj petoj koloni napokon su ugledali svjetlo dana. Za samo 29,90 kn na svim prodajnim mjestima pronađite knjigu i DVD "Hrvatska šutnja i izdaja".

Komentara 36

CV
crna vrana
18:43 21.02.2014.

Nema se tu što puno novoga otkriti, KOS-ovaca i udbaša je krcata Patija, Prisavlje i EPH. Oni sada vladaju Hrvatskom , jer je naivni hrvatski puk nasjeo medijskim manipulacijama i sam na vlast vratio svoje progonitelje ! Međutim, nije loše da se taj film vrti , tako da se i zadnji sumnjivac u Hrvatskoj uvjeri u to da kompartijsko-udbaška hobotnica guši ovu državu i da kontinuirano radi na njenoj disoluciji.

ĆA
ćaćaća
18:30 21.02.2014.

otkriva se topla vodica..pa svatko razuman vidi u hr javnosti ko radi protiv države..ali zato naivni građani koje indoktrinira kos po svojim medijima i dalje nesvjesno glasuju za takve..

Avatar Idler 3
Idler 3
18:35 21.02.2014.

Pogledajte malo ključne ljude u državi, kojem od njih tata ne dolazi iz parijsko-udbaškog kruga. Potom pogledajte gdje su bili 90-ih, kaj su delali i tko je bil u ratu. Već te dvije stvari vam buju otprle oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije