Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE BRANIČ

Stewart ipak napušta Medveščak, no tko dolazi?

Stewart
Marko Lukunic/PIXSELL
14.10.2014.
u 13:05

- U potrazi smo za novim braničem. Neće biti veliko ime poput Ville Leina, ali će sigurno biti respektabilan i koristan igrač - najavio je Aaron Fox.

Anthony Stewart, koji je u Medveščaku bio na probnom roku, neće nastaviti sezonu u zagrebačkom klubu. Naime, klub nakon probnog roka nije produžio ugovor s kanadskim napadačem. Stewart je za Medveščak odigrao 12 utakmica i upisao pogodak i asistenciju.

- Odlučili smo da nećemo prihvatiti opcije koje je nudio ugovor Anthonyja Stewarta. Stewart je u klubu bio na probnom roku tijekom kojeg se trudio i odigrao je neke dobre utakmice. No s obzirom na dolazak Villa Leine, kao i broj napadača koji već imaju ugovor, ovo je bilo jedino moguće rješenje za naš klub. Stewartu želimo sve najbolje u njegovoj daljnjoj karijeri - kratko je rekao sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.
 
Stewart će klub napustiti već danas i neće zaigrati na utakmici sa Slovanom, a klub je već u potrazi za obrambenim igračem čiji se dolazak očekuje vrlo brzo.
 
- U potrazi smo za novim braničem. Nadam se da ćemo ga imati na raspolaganju što prije, svakako već prije sljedeće gostujuće turneje. Neće biti veliko ime poput Ville Leina, ali će sigurno biti respektabilan i koristan igrač - najavio je zagonetno vidno optimističan Aaron Fox.

>> Shedden: Nije bitno kako počneš sezonu, nego kako je završiš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije