Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas kod jakog ska

Ruska "kuhinja" protiv Medveščaka

27.10.2014., Zagreb - Doug Shedden, trener KHL Medvescak.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2015.
u 08:30

U završnoj borbi za doigravanje KHL-a mnogo je čudnih rezultata.

Hokejaši Medveščaka danas u 15 sati nastavljaju borbu za doigravanje KHL-a. Neće im biti lako jer suparnik je druga najbolja momčad lige - SKA predvođen Iljom Kovaljčukom.

– SKA je iznimno jaka momčad. Izgubili su dvije utakmice u nizu, što nam nikako neće olakšati posao. No, nastavimo li kao protiv Jokerita i Dinama Rige, budemo li odigrali čvrsto, kreirali i realizirali šanse, mogli bismo i kod njih otrgnuti koji bod - kaže napadač Medveščaka Bill Thomas.

Do početka doigravanja medvjedima je ostalo još osam utakmica, a osmoplasirani Torpedo bježi četiri boda. Otegotna okolnost jest što su ruski pretendenti za to osmo mjesto naglo počeli pobjeđivati u serijama.

Ima i puno sumnjivih rezultata. Primjerice, SKA je na svom ledu prekjučer izgubio od Atlanta, koji je u borbi za osmo mjesto. Ruski Torpedo i Čerepovec, koji se isto bore za play-off, također su odjednom proigrali i pobjeđuju u nizu. Teško je govoriti o namještanjima, no sigurno da će ruske momčadi, koje su već osigurale play-off, drukčije igrati protiv ruskih momčadi nego protiv Medveščaka ili Dinama Rige.

>>Hrvati stvaraju čudo: Iz zemlje s dva klizališta žele izboriti Olimpijske igre

Komentara 3

FU
FULL
10:58 01.02.2015.

Idemo danas pokazati jednaku igru prošlim dvjema, presudno bi mogao odlučiti refleks u završnici bilo u odbrani ili napadu, ako to bude odlučujuće lako bi mogli napraviti nova tri boda jer ni SKA nije svemogući! Pozitivan rezultat i igra bi mogli dati nama samima sliku što bi mogli napraviti u prvom kolu doigravanja ako se plasiramo za razliku od prošle godine kad nismo napravili apsolutno ništa. Plasman i prolazak prvog protivnika poništio bi sve negativnosti u ovoj godini i ova godina bi se mogla proglasiti velikim napretkom, svaki drugi još pozitivan rezultat je dodatni bonus na veliki uspjeh. Sretno danas!

PP
pero.peric.31149359
11:00 01.02.2015.

Opet tipicno hrvatsko cendranje svi su protiv nas... Nek novinar malo razmisli prije nego napise bas glupost, nije ni malo cudno sto Medvescak najedanput pobjedjuje u serijama ali je urota sto to cine njegovi konkurenti?

Avatar Bekrija
Bekrija
12:06 01.02.2015.

Sretno Medveščak, gazi Ruse!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije