Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna forma

Medveščak pobijedio Traktor i upisao četvrtu uzastopnu pobjedu

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
28.09.2015.
u 23:28

– Ma mi smo novi John Deere, a oni su stari Ferguson – našalio se navijač Medveščaka na račun gostujučeg Traktora

Traktor je večeras u Ledenoj bio prespor da zaustavi jurilicu Medveščak. Zagrebačka momčad slavila je protiv hokejaša iz Čeljabinska sa 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) i tako stigla do četvrte uzastopne pobjede.

Za 1:0 medvjeda u 32. minuti zabio je Kanađanin Brule, a utakmicu je golom u 49. prelomio Šveđanin Hedberg. Tamnoputi napadač iz Švedske dobio je ovacije navijača, cijela dvorana skandirala je njegov nadimak "Beli, beli". Do kraja je Traktor uspio tek zabiti gol za 2:1.

– Nakon onih šest poraza u nizu jako smo trenirali, sada nam se to vraća. Konačno sam i ja zabio prvi gol sezone – rekao je strijelac Hedberg.

– Ma mi smo novi John Deere, a oni su stari Ferguson – našalio se navijač Medveščaka na račun gostujućeg Traktora.

Sjajan na golu medvjeda opet je bio Gašper Krošelj. Slovenac je "zaključao" svoja vrata, sakupio je 23 obrane (96 posto).

– Vjerovao sam u sebe, znao sam da mogu braniti na KHL razini – rekao je Krošelj.

S nova tri boda Medveščak je ostao na šestom mjestu Zapadne konferencije, ali sa svega četiri boda manje od vodećeg CSKA. Priliku za približavanje vrhu medvjedi će imati već u srijedu, kada u Ledenu stiže Neftehimik (19.30 sati).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije