Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medveščak doživio još jedan težak poraz - SKA slavio sa 5:0!

SKA
Igor Kralj/PIXSELL
01.10.2014.
u 23:30

Rusi su Zagrepčanima zabili deset golova u dvije utakmice.

Hokejaši Medveščaka doživjeli su i deveti poraz u novoj sezoni KHL-a, drugi uzastopni domaći poraz nanio im je SKA, a bilo je visokih 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)! U ponedjeljak je bilo 1:5 pa bi to značilo da su u dvije utakmice primili deset, a zabili samo jedan glavnom favoritu za naslov.

Moćni ruski stroj je već nakon devet minuta imao vodstvo od 2:0, a oba pogotka postigao je Artemij Panarin (4, 9). U 22. minuti na 3:0 povećao je Patrick Thoresen, a četvrti pogodak za SKA postigao je Andrej Kutejikin u 37. minuti. Konačnih 5:0 postavio je Vadim Šipačjov u 54. minuti.

SKA je i dalje jedina momčad s maksimalnim učinkom, a Medveščak je na 12. mjestu Zapadne konferencije sa samo devet bodova iz 12 susreta. U petak Medvjedi će pokušati prekinuti crnu seriju od tri uzastopna domaća poraza, a u goste stiže Dinamo iz Rige, osmoplasirana momčad Zapada.

>> Weber nakon 1:5: Zadovoljan sam karakterom svojih igrača

Ključne riječi

Komentara 7

FU
FULL
00:39 03.10.2014.

Nakon 1/5 utakmica KHL-a puno je stvari jasnije što će se dogoditi do kraja ovogodišnjeg ciklusa 2014/15 u KHL-u; prvo i osnovno, zbog novih pravila, došlo je odmah do podjele između "bogatih-srednje bogatih i siromašnih" klubova KHL-a, to pokazuje ii ljestvica klubova, tako da sam mišljenja, pravila su donijeta upravo u korist "bogatih" u cilju još veće nedodirljivosti i ako se ovako nastavi, gledanost (općenito van Ledene) mogla bi padati a to se nikako šefovima KHL-a neće sviđati ako su u razmišljanju širenja KHL-a i postati Europska konkurencija NHL-u?! Medveščak, na žalost ima prosječnu naobrazbu hokejaša o školi hokeja i situacija je takva kakva jest. Komparirati prošlogodišnji i ovogodišnji Medveščak je nemoguće jer nisu pravila hokeja ista, pa s tim i komparacija različitih igrača koji su igrali; o srčanosti, ajde tu bi se još moglo razgovarati ali tek kroz EBELL i to drugu i treću godinu ondašnjeg učešća; ali sve te generacije kroz različite trenere imaju jednu zajedničku "crtu" a to je, svi rade iste pogreške, kako individualne tako i kolektivne pa se onda i pitam: tko tu što ne razumije?, treneri ili igrači? Ok, svi govore "trener je kriv za ovo ili ono", ok; ali što onda raditi s igračima i koliko onda njih zamijeniti? SKA je odigrao dvije utakmice s snagom u rasponu od 35-50%, eto tako, idemo to odraditi reda radi, malo pogledati Jadran i svi sretni i zadovoljni nazad doma; nije nama SKA kriv ( ne samo u ovoj utakmici već u svih 12 do sad a i prednatjecanje) već naše naivno razumijevanje poimanja igre od pojedinca do kolektiva u cjelini, nitko ne pokušava otkloniti individualne pogreške a kad se tome dodaju i nova pravila i "biseri"( Glumac, Hutchinson) onda smo stvarno "Izgubljeni u svemiru"! Doći će tu i pobjeda, i u nizu, ali se neće nadmašiti prošlogodišnji to je sigurno; plasman u doigravanje će biti na knap, mada sam mišljenja prije NE nego DA, i to baziram najviše na našoj igri koja je čitljiva, limitirana, naivna s individualnim napadima, o eksplozivnosti ne želim ni zboriti jer ne postoji; a taktičke varijacije na tematiku problema-to je "naučni studio"!? Dolazi Riga, opet mučenje,,,, ali bez obzira na sve-Sretno dalje!!!

Avatar ivanvard
ivanvard
17:17 03.10.2014.

@crocro Isti ljudi vode Medveščak ove godine kao i prošle. Razlika je kod ove godine što su doveli lošije igrače koji se uopće ne trude. Nije problem izgubiti 5 u nizu nego što ih nije briga. Plaću dobivaju a nemaa igre niti rezultata.

TA
tarzan
07:46 02.10.2014.

Bravo, jako se radujem svakom novom porazu!!!!! Samo tako nastavite!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije