Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Medveščak dotučen u Ledenoj, Shedden: Bojao sam se da ne završi 1:10

Medveščak - Avangard
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.12.2014.
u 23:38

- Zadnje dvije trećine nismo do kraja klonuli, tih 40 minuta rezultat je bio 2:2. To je jedino što me malo oraspoložilo.

Nemoćni, izgubljeni, uspavani, bez želje i motiva... Tako su večeras u Ledenoj veći dio utakmice izgledali hokejaši Medveščaka. Pred 3500 navijača izgubili su 2:6 od vodeće momčadi Istočne konferencije Avangarda, a koliko su loši bili medvjedi potvrđuje da su već u 20. minuti gubili 0:4.

- Prvi gol nam je razbio igru, poslije toga su oni zabijali a mi nismo ništa mogli. Vjerujte, u tim trenucima sam se bojao da ne izgubimo 1:10. Kako smo igrali, moglo je i tako završiti – rekao je nakon utakmice razočarani trener Medveščaka Doug Shedden i onda u šali, cinično dodao:

- Trener Avangarda je moj dobar prijatelj iz Finske, pa sam ga počastio s tri boda.

Shedden je u porazu ipak našao i nešto dobro:

- Zadnje dvije trećine nismo do kraja klonuli, tih 40 minuta rezultat je bio 2:2. To je jedino što me malo oraspoložilo.
Golmani su opet bili najslabiji dio Medveščaka. Heeter je još i bio solidan, no Dekanich je s četiri gola u 20 minuta prokockao vjerojatno posljednju šansu ove sezone.

Iduću utakmicu medvjedi igraju u nedjelju protiv Salavata. Žele li do pobjede, nešto u igri moraju drastično promijeniti. 

Komentara 14

D2
Dubravko_23
08:53 11.12.2014.

Ne može momčad biti konkurentna ako igrači prolaze kao kroz birtiju. Ako ne mogu razviti privrženost gradu i publici, ako ne mogu pokazati da im klub nije prolazna stanica. Većini njih to je, i publika polako kuži da je ovo priča koja nema zdrave sportske osnove.

OD
otac_domovine
10:06 11.12.2014.

Puno ljudi uključujući i mene je prestalo dolaziti zbog diversity kampanje. Onda sam čuo da su u marketingu redom LGBT pripadnici i promotori. Ove sezone nisam još ni jednu utakmicu čak ni na TV pogledao. Šteta trebali su poduplati Frenchu plaću.

PA
Pavel123
06:53 11.12.2014.

Golmani su opet bili najslabiji dio Medveščaka. Heeter je još i bio solidan, no Dekanich je s četiri gola u 20 minuta prokockao vjerojatno posljednju šansu ove sezone. Je li autor ovih veleunih redaka uopće gledao utakmicu? Ovo može napisatiati samo totalni ignorant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije