Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi vs. Admiral

Dvije utakmice pa u vodeni park u Budimpeštu

Medveščak Amur (1)
Igor Kralj/PIXSELL
30.10.2013.
u 11:30

– Vladivostok je vrlo dobra momčad, ima nekoliko dečki s kojima sam igrao i vrlo su dobri

Povratkom u Zagreb medvjedi su prekinuli niz od pet poraza, u ponedjeljak je sa 2:1 pao Amur.

– Zašto pobjeđujemo puno više u Ledenoj nego u gostima? Puno je razloga, prvo je da se u Ledenoj osjećamo kao kod kuće, a i igramo pred našim obiteljima, navijačima, pa nam je to dodatan motiv. Ledena već ima reputaciju kod drugih momčadi, svi se boje kada dolaze u našu dvoranu – objasnio je Mark Popovic.

Zbog ozljede glave pa prepona Popovic je propustio 15-ak utakmica, sada se napokon vratio na led.

– Sada se osjećam super, potpuno sam spreman – tvrdi Popovic.

Danas medvjedima slijedi novi ispit, u 17.30 sati (HTV 2) igraju protiv Admirala iz Vladivostoka.

– Vladivostok je vrlo dobra momčad, imaju nekoliko dečki s kojima sam igrao i vrlo su dobri. Ma nema loših klubova u ligi, svaka momčad ima igrače s velikim vještinama – kaže Popovic, kojeg ne iznenađuje što je Medveščak na visokom šestom mjestu Zapadne divizije.

Tri slobodna dana?

– Pozitivan sam tip, očekivao sam da ćemo biti ovako dobri. Možda su neki iznenađeni jer imamo najmanji budžet u ligi, ali ja nisam.

Nakon Vladivostoka, u petak još slijedi dvoboj protiv Novosibirska, a onda je 13-dnevna pauza.

– Ne znam još koliko će nam trener dati slobodnih dana, glasine su da ćemo dobiti tri. Nekoliko nas iz svlačionice ići ćemo zajedno u vodeni park u Budimpeštu, provesti ondje koji dan, odmoriti se, a onda opet prionuti poslu – zaključio je Popovic.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije