Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO AMUR

Drama u Ledenoj: Medveščak stigao do četvrte pobjede zaredom

Medveščak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
05.01.2017.
u 21:47

Hrvatski sastav trenutačno drži 11. poziciju na 'Zapadu' sa 59 bodova, deset manje od osme pozicije koja vodi u doigravanje, a do kraja regularnog dijela još je 14 utakmica.

U susretu 46. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su u dramatičnom ogledu u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Amur 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) ostvarivši četvrtu uzastopnu pobjedu.

Gosti su poveli u 13. minuti golom Jurija Nazarova i sve do 45. minute držali su prednost. Tada je izjednačio Tomislav Zanoški. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika Alexandre Bolduc je golom 24 sekunde prije kraja doveo 'medvjede' u vodstvo. U posljednjim trenucima susreta Lukas Lessio je zabio u praznu mrežu za konačnih 3:1. 

Momčad Amura, pod vodstvom trenera Andreja Martemjanova, četvrti put je gostovala u Zagrebu, a dosad su iz 'Ledene' uzeli pet bodova.

Medveščak već sutra očekuje novi ispit kada u 'brlog' dolazi Admiral

Hrvatski sastav trenutačno drži 11. poziciju na 'Zapadu' sa 59 bodova, deset manje od osme pozicije koja vodi u doigravanje, a do kraja regularnog dijela još je 14 utakmica.

>> Novozelanđanka u Zagrebu: Letjela sam 26 sati i sada sam prvi put na hokeju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije