Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan pobjedE

Thompson: Poslije mise i kave u Kninu, svi idemo u moje Čavoglave

thompson
Ivo Čagalj/Pixsell
02.08.2014.
u 16:44

– Stalno sam na relaciji Split – Čavoglave. Većina nas živi u Splitu pa se tamo okupljamo i dogovaramo, a onda idemo u rodno selo dovršiti dogovorene zadaće. Ove godine proširili smo parking i još bolje uredili mjesto da bi se naši gosti osjećali što udobnije – kaže nam Marko.

Kako se približava Dan pobjede, Marko Perković Thompson ima pune ruke posla. Napravio je kratku koncertnu stanku kako bi zajedno sa sumještanima iz svojih Čavoglava i prijateljima iz cijele Hrvatske, koji su mu priskočili upomoć, dovršio posljednje pripreme za narodnu proslavu Oluje koja se već jedanaestu godinu zaredom održava u Čavoglavama.

– Stalno sam na relaciji Split – Čavoglave. Većina nas živi u Splitu pa se tamo okupljamo i dogovaramo, a onda idemo u rodno selo dovršiti dogovorene zadaće. Ove godine proširili smo parking i još bolje uredili mjesto da bi se naši gosti osjećali što udobnije – kaže nam Marko.Kao i prijašnjih godina, tako su i ove pripremili bogat kulturno-zabavni i sportski program cjelodnevne proslave koji će završiti kasno u noć velikim koncertom na kojemu će uz njega nastupiti još Mate Bulić, Miroslav Škoro i grupa Opća opasnost.

– Svečanost u Čavoglavama započet će svetom misom u crkvi svetog Ilije u Kljacima, a nakon toga svi mi iz Čavoglava idemo organizirano na kavu u Knin. Nakon povratka iz Knina uslijedit će nastupi kulturno-umjetničkih društava iz cijele Hrvatske i hrvatskih krajeva u BiH, sportski program, a dočekat ćemo i grupu prijatelja koja pješice dolazi iz Srednje Bosne. Cijelog dana posjetitelje će zabavljati KUD-ovi i tamburaši, a proslavu ćemo završiti veličanstvenim vatrometom – ističe Thompson koji će i ove godine predvoditi defile bajkera koji će u Čavoglave stići 5. kolovoza u 17 sati.

– Čavoglave nisu konkurencija proslavi Oluje u Kninu. Kao i prijašnjih, tako i ove godine ja pozivam ljude da u svim krajevima Hrvatske slave Oluju – dodaje Thompson. U Čavoglave su dolazak najavili brojne osobe iz sportskog, političkog i kulturnog života, a Thompsonu i njegovim sumještanima najdraži gosti bit će šibenski biskup Ante Ivas i bivši haaški uznik Dario Kordić koji će pozdraviti nazočne.

>> 'Žao nam je da Thompson nije nastupio, izdavač ga je trebao obavijestiti'

Komentara 125

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:33 02.08.2014.

Bravo Thompsone,

TO
tomasso
17:36 02.08.2014.

Samo tako nastavi. Bog te čuvao!

FU
fullmark
17:31 02.08.2014.

Ide se, ideee...Još samo tri dana do fešte. Mrzitelji patite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije