Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri godine bra

Zvijezda filmova "Vrisak" Neve Campbell tajno se razvodi

neve
PIXSELL
01.12.2010.
u 20:20

Glumica je zahtjev za razvod od Johna Lighta podnijela prije pet mjeseci, a ovo joj je već drugi propali brak

Zvijezda filmova "Vrisak" Neve Campbell prije pet mjeseci podnijela je zahtjev za razvod od supruga Johna Lighta. Iako se par proteklih mjeseci pravio kako se ništa ne događa u javnost su procurili papiri koji potvrđuju da je u tijeku brakorazvodni postupak. Razlog razmirica su 'nepomirljive razlike' a 37-godišnja glumica  zatražila je od suda da Lightu ne odobri nikakve nadoknade. Par je bio u braku tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "Investigating Sex". Iza Neve je već jedan propali brak, naim 1997. godine razvela se od kanadskog glumca Jeffa Colta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije