Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mari za kritike

Zbog ove fotografije starletu su optužili da je loša majka

Katie Price
Foto: Pixsell, Instagram
1/4
31.03.2017.
u 10:58

Katie Price na Instagramu se pohvalila fotografijama s odmora na Maldivima, a pratitelje na društvenoj mreži uzrujalo je kad su na tijelu njene kćeri primijetili opekline od sunca

Britanska starleta Katie Price odmara se na Maldivima s kćerima Bunny i Princess i s obožavateljima dijeli fotografije s odmora. 

Većina u komentarima hvali njenu seksi figuru, ali najveći dio njenih Instagram pratitelja kritizirao je Katie jer se su primijetili opekline od sunca na tijelu njene kćeri.

Optužili su je da je nesavjesna i neodgovorna majka jer djevojčice nije zaštitila kremom prije izlaganja tako jakom suncu. 

Katie je odogovorila na optužbe Instagram pratitelja i rekla im je da njena djeca imaju zaštitnu kremu i da uživaju, a ona ne mari za njihove optužbe. 

 

 

 

 

 

Love my girls ❤ these hats are so cute @creativeedgeattire #MyKindOfPlace @kandima_maldives

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

>>Srpska starleta dobila napojnicu od 40.000 eura, a evo što je za to morala napraviti

>>Nije baš svetica: Procurila zanimljiva priča o Ivanki Trump

Komentara 1

IS
ispravno
12:38 31.03.2017.

Starleta (iako ne znam što je to?) je dobra .....majka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije