Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna promjena

Zavirite u očaravajuću vilu koju je dr. Zgodni prodao za 15 mil. dolara

patrick dempsey (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/20
12.06.2015.
u 08:54

Glumac Patrick Dempsey nakon odlaska iz Uvoda u anatomiju odlučio se na još jednu veliku životnu promjenu

Najpoznatiji televizijski doktor, glumac Patrick Dempsey nakon odlaska iz popularne serije Uvod u anatomiju, odlučio se na još jednu veliku promjenu u životu. Dr. Zgodni je, naime, prodao svoju vilu u Malibuu i to za 15 milijuna dolara.

Glumac je kuću kupio 2009. godine za sedam milijuna dolara, a dizajnirao ju je poznati Frank Gehry. Dempsey se nakon prodaje preselio u trosobni stan u kalifornijskom gradu Venice vrijedan dva milijuna dolara.

Agencija za prodaju nekretnina Trulia objavila je fotografije predivne vile u kojoj malo tko ne bi želio živjeti. Kuću su prodali za 500.000 dolara više nego što su tražili. U galeriji fotografija možete pogledati zašto je to tako.

>> Najpopularniji televizijski doktor zbog preljuba ostao bez uloge?

Komentara 3

DU
Deleted user
09:28 12.06.2015.

Raj

ZO
zoom
02:05 13.06.2015.

To je super kada si poznat i zvijezda...pa Beckham je zaradio više od svoje ljepote i popularnosti reklamirajući poznate brandove,nego od sporta koji ga je zapravo izgradio u zvijezdu...ak BraAnglina family kupi villu u Kambodiji za 500.000 Eura...za godinu dana(ili par,iako su tamo bili svega nekoliko puta)prodati za barem 5 miljuna Eura...Oni mogu živjeti od vlastitog Brandinga i uživati u životu...

SW
swimm
10:21 12.06.2015.

niš posebno za tu lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije