Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo joj je usko

Zar joj nitko nije rekao da tajice nisu hlače? Koliko god bila fit...

Rihanna
Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/34
08.09.2014.
u 08:25

Samo Rihanna može si dopustiti da New Yorkom prošeće kao da je upravo krenula u teretanu

Kad ne pohodi revije, pjevačica Rihanna koristi slobodne trenutke za šetnju New Yorkom u kojem se upravo održava Tjedan mode.

Fotografi su je snimili kako razdraganim obožavateljima dijeli autograme i slika se s njima za uspomenu. Za ležernu šetnju ležerno se odjenula, ali ipak nije odustala od naglašenog seksepila. Doduše, ovoga puta nije to prozirna odjeća, već pripijeno sportsko odjelce s potpisom američkog wunderkinda Alexandera Wanga. Riječ je o prvim fotkama kolekcije koju je dizajnirao za švedski H&M.

Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Sive tajice i kratki topić koji otkriva goli trbuh Rihanni stoje kao saliveni, i da, ona si može dopustiti da Velikom jabukom prošeće kao da je upravo krenula na trening.

>>Guza vam je utegnuta, a noge vitke. Nema veze. Tajice nisu hlače

>>Savjeti iz Pariza: 8 komada koje bi čim prije trebali izbaciti iz svog ormara

>>Odmara, puši, izaziva... I izgleda savršeno!

Komentara 51

RJ
RjaNma
08:44 08.09.2014.

ljudi moji nitko nije idealan i smatram da se nitko nebi trebao sramiti svojega tijela i izgleda , možda bi neki pojedinci trebali malo poraditi na svojemu izgledu tijela, ali se ga nebi trebali sramiti. Što se tiče ove djevojke ima prekrasno tijelo i predivno izgleda ovako obučena, smatram da nikoga ne sramoti, jedino što su joj neki zavidni i jalni pa prigovaraju. Bože moj takovih je uvijek bilo i bit će dok je svijeta i vijeka!

IM
Immanuell
12:07 08.09.2014.

Stoji joj fantastično i ne vidim zašto ne bi prošetala ulicama..... Krasna je u ovome.

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
11:54 08.09.2014.

Tajice dolazi od naziva tajland,,jer su u tajlandu prvi puta proizvedene,,,to je wangova proizvodnja,,,i nema veze sa tajicama,,, vi novinari ste stvarno cudni ljudi,,Wunderkind,,,, cudno dijete koristite cak i njemacki u hr rijecniku,,,ove novine postaju cirkus,,neznam samo kome je paloo na pamet da,,kad citate slanak sa desne strane se stalno ubacuju neke Reklame tako da nemozete citat i to dok procitate clanak po par puta,,bas smijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije