Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica na zemlji

Zapamti to Gwyneth! Angelina smatra kako se slavne mame nemaju pravo žaliti

angelina jolie
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/4
23.05.2014.
u 09:14

Nakon što je Gwyneth Paltrow poželjela običan posao od 9 do 17 jer joj inače nije lako odgajati djecu, kolegica Jolie smatra kako to nema veze s realnošću

Angelina Jolie kaže kako se slavne mame ne bi trebale žaliti jer imaju mnogo više potpore nego većina ljudi, a većini žena diljem svijeta mnogo je gore nego njoj.

– Ja nisam samohrana majka koja s dva posla pokušava preživjeti – kaže Angelina.

– Imam mnogo više potpore nego većina ljudi, većina žena diljem svijeta. Također, imam financijska sredstva kojima si mogu priuštiti dom, zdravstveno osiguranje i hranu – objašnjava.

– Zapravo, smatram kako se žene u mom položaju nemaju pravo žaliti u usporedbi s ljudima koji se doista bore i nemaju dovoljno financija, nemaju potporu, samohrani su roditelji. To je teško – dodaje 38-godišnja glumica koja ima tu slobodu da može odrediti kada i što će raditi.

Angelinina izjava stiže nekoliko tjedana nakon što je njena kolegica Gwyneth Paltrow izjavila kako je teže odgajati djecu dok imaš glumačku karijeru, a ne posao od 9 do 17 sati.

– Raditi običan posao i biti mama, iako ima svojih izazova, nije isto kao i filmsko snimanje. Kad snimaš film, moraš otići, recimo, u Wisconsin na dva tjedna i snimati 14 sati dnevno. Taj dio jako je težak – rekla je tada Gwyneth.

>>Najzgodniji hollywoodski par priznao da ima problema u vezi

Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL

Jackson Lee/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

LI
liliZG
10:55 23.05.2014.

da Gwyneth, saberi se.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije