Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amar Bukvić

Zaljubljeni glumac: Želim da Alma bude majka moje djece

Amar Bukvić (1)
Davor Višnjić/PIxsell
09.10.2013.
u 17:00

Amar Bukvić oduvijek je bio jako zaposlen glumac, no za svoju dragu Almu uvijek nađe vremena.

Amar Bukvić oduvijek je bio jako zaposlen glumac, no za svoju dragu Almu Vukičević uvijek nađe vremena. Za magazin Story tako je ispričao kako pored sebe ima dragocjenu ženu.

– Shvatio sam da pokraj sebe imam nekog koga uistinu ne želim izgubiti. Osobu za koju želim da bude majka moje djece, izjavio je za Story. Dodao je i kako obožava djecu te da bi svakako želio uskoro postati tata.

– Vjerujem i nadam se da će i naš brak biti pun sreće, topline i razumijevanja kao onaj mojih roditelja. Ono što Almu ističe u mom životu, u odnosu na prošle veze, nezamisliv je je kontinuitet zaljubljenosti. Dobar je osjećaj imati pokraj sebe ženu koja te svakim danom nečim novim zaintrigira, zaključio je glumac u intervjuu.

>>Filip Juričić priznao: Grdno sam se zakačio za sapunice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije