Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije sama

Zaljubljena Bar Rafaeli s novim dečkom šeta po Saint Tropezu

bar rafaeli
20.07.2011.
u 11:31

Par je nasmijan obilazio luksuzne trgovine iz kojih je lijepa manekenka izlazila ruku punih vrećica. Potom su se zagrljeni uputili do jahte na kojoj borave. Ovo je drugi put da su Bar Rafaeli i David Fisher viđeni zajedno.

Nakon u svibnju prekinute petogodišnje veze s Leonardom DiCaprijem činilo se da će lijepoj Bar Rafaeli trebati vremena da nekome pokloni srce. No lijepa manekenka već šeta s Davidom Fisherom, svojom novom ljubavi, po Saint Tropezu.

Par je nasmijan obilazio luksuzne trgovine iz kojih je Bar izlazila ruku punih vrećica. Potom su se zagrljeni uputili do jahte na kojoj borave.

Ovo je drugi put da su Bar Rafaeli i David Fisher viđeni zajedno. Prošlog tjedna boravili su u Tel Avivu, njezinu rodnom gradu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:49 20.07.2011.

što bi Leonardu da je pusti????????..................valjda opet pametan mamin savjet..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije