Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orlando Bloom na Sardiniji

Zaljubljen i opušten: Muškošću zaludio svijet

Nalsovnica Daily Stara
Foto: Daily Star
1/7
06.08.2016.
u 10:00

Naslovnica Daily Stara s golim glumcem daje naslutiti kako je Bloom zbilja obdaren i navela je obožavateljice na zavist prema Katy Perry

Katy Perry je zbilja sretnica, pomislile su stotine tisuća obožavateljica Orlanda Blooma dok su se uzdišući divile atletskoj građi i muškosti glumca koji je na naslovnici The Daily Stara osvanuo gol. Fotografija snimljena na Sardiniji na kojoj Bloom gol vesla na dasci dok njegova djevojka Katy sjedi ispred njega i zadovoljno se smješkajući poručuje: to je moj muškarac, uskomešala je internet i postala najkomentiranija tema dana.

Iako je The Daily Star znakom smješka pokrio Orlandovu muškost, njegove obožavateljice samo po sjeni na njegovoj nozi zaključile su da je glumac zbilja obdaren, a kada su procurile i necenzurirane fotografije, njihove sumnje bile su i potvrđene.

Iznenada nudist

Opušten i zaljubljen, glumac je možda zaboravio da ga i na odmoru vrebaju paparazzi i nepromišljeno se razgolitio ili se jednostavno htio pohvaliti svojom muškosti – nagađaju na društvenim mrežama zaluđene obožavateljice pokušavaju dokučiti što ga je navelo da postane nudist.

Strani mediji tvrde kako je Orlando na ovaj osebujan način pripomogao i u promocije Katyne nove pjesme “Rise” koja bi u malo slobodnijem prijevodu značila uspravan.

Bogat seksualni život

O Bloomovoj golotinji i razlogu zašto se i Katy nije razodjenula raspravljali su i stručnjaci za neverbalnu komunikaciju. Promatrajući fotografije sa Sardinije zaključili su kako par zasigurno ima kvalitetan seksualni život jer je Katy sasvim opuštena pokraj svog golog partnera.

Fotografije nagog glumca objašnjavaju i zašto ga prati glas hollywoodskog zavodnika kojeg ni brak s prelijepom anđelicom Victoria’s Secreta Mirandom Kerr nije uspio primiriti.

Par je bio zajedno sedam godina i ima petogodišnjeg sina Flynna Christophera, a brak s Mirandom ujedno je i Bloomova najdulja ljubavna veza nakon koje se brzo vratio svojim mladenačkim zavodničkim navikama. Od 2013., kada se rastao, do početka 2016. kada je počeo ljubovati s pjevačicom Katy Perry gotovo svaki mjesec imao je novu ljubavnu družicu.

Na popisu njegovih ljubavnica našla se tako glumica Liv Tyler na čijem je ramenu oplakao svoj razvod, a čim su suze presušile, počeo je avanturu s prelijepom kolumbijskom manekenkom Carolinom Guerrom.

Ta je romansa potrajala dva mjeseca, a Carolinino mjesto zauzela je Selena Gomez kojoj se nije trudio biti vjeran. Naime, u vrijeme dok je bio sa Selenom uhvaćen je i u ljubavnom zagrljaju s glumicom Ninom Dobrevom i manekenom Laurom Pine. Kasnije je bio i sa glumicama Norom Arnezeder i Luisom Moraes, sve dok ga nije zauzdala opasna Katy Perry. 

>> Potpuno razgolićen Orlando Bloom preplavio društvene mreže i bacio muškarce u očaj!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
13:45 06.08.2016.

hahaha ja mislio na slici paytonovac cleese

Avatar lasta mala
lasta mala
15:37 06.08.2016.

Ko da nikad muško niste vidjeli!Koja drama,čovjek gol a vidi ima i sjenu na nozi pa mu znate i dimenzije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije