Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Zach Galifianakis remenom istukao Justina Biebera

justin zach
Screenshot/Youtube
26.09.2013.
u 20:04

Zach Galifianakis u svom je showu 'Between Two Ferns' ugostio Justina Biebera

Zach Galifianakis u svom je showu ''Between Two Ferns'' ugostio Justina Biebera. Glumac je pjevaču postavio niz neugodnih pitanja, kritizirajući tako njegovo ponašanje u posljednje vrijeme. Situacija je došla do vrhunca kada je Zach remenom istukao Biebera.

On se, pak, cijelo vrijeme suzdržavao da se ne nasmije, i na pitanja odgovarao kratko, šturo. Naravno, riječ je o šali, Zach već godinama objavljuje skečeve na stranici Funny or Die te je Justin samo jedan u nizu brojnih slavnih gostiju.

>>Filmoljupci u šoku. Bieber će glumiti Robina?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije