Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznala je

'Za manje se grudi pomolim čak dva puta dnevno'

Sports Illustrated
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
13.04.2014.
u 16:33

Njezine obline glavni su razlog zbog kojeg krasi naslovnice brojnih časopisa

Iako je ponosna na svoje obline i djevojkama često poručuje da vole svoje tijelo onakvo kakvo je, Kate Upton priznala je da bi voljela obući bikini manjeg broja. Njezine obline glavni su razlog zbog kojeg krasi naslovnice brojnih časopisa, a Kate Upton (21) je za The Sun otkrila da bi voljela smanjiti svoje grudi, piše 24 sata.

- Svaki dan se molim da imam manje grudi. Barem dva puta dnevno to poželim. Voljela bih nositi majice bez grudnjaka ili nositi neki manji bikini - kaže Kate koja je svoje obožavatelje stekla zbog promicanja zdravije slike tijela.

Foto: Screenshot/reuters

- Bez obzira na svoju želju, volim svoje grudi i ponosna sam na njihovu veličinu. To je važna poruka svim djevojkama. Volite se onakve kakve jeste i budite ponosne na to tko ste - zaključila je Kate koja je 2008. godine prepoznata od strane Elite Model agencije poslije čega je potpisala veliki ugovor s Guess Jeans. Uslijedile su manje filmske uloge u komedijama 'Tower Heist' 'The Three Stooges', a trenutačno promovira film 'The Other Woman' u kojem glumi s Cameron Diaz.

>>Prsate ljepotice oduzele dah na jubileju poznatog sportskog izdanja

>> Fotografije pokazale: ovi su supermodeli bili lijepi i u djetinjstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije