Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslušajte je

"Writing's on the Wall" Sama Smitha nova je službena James Bond pjesma

spectre
Foto: PR FOTO
1/10
28.09.2015.
u 10:20

Film "Spectre" dvadeset i četvrti je po redu film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu kojeg je po četvrti put utjelovio poznati britanski glumac Daniel Craig. U hrvatska kina stiže 5. studenog, u četvrtak

Poznati britanski glazbenik Sam Smith postao je najnoviji u nizu izvođača koji su snimili službenu James Bond pjesmu, ovaj put za nadolazeći akcijski spektakl "Spectre". Pjesma „Writing's on the Wall“ službeno je objavljena u petak.

Autori pjesme "Writing's on the Wall" su Sam Smith i dobitnik prestižne nagrade Grammy Jimmy Napes. Radi se o prvoj James Bond pjesmi koju je snimio britanski muški solo glazbenik još od davne 1965. godine. Ovom prilikom Smith je izjavio: - Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere. Počašćen sam što konačno mogu objaviti da sam ja taj koji izvodi James Bond pjesmu. Uzbuđen sam što sam postao dio ikonskog britanskog nasljeđa i što sam se pridružio nevjerojatnoj skupini autora od kojih su neki moja najveća glazbena inspiracija. Nadam se da ćete svi uživati u pjesmi jednako koliko sam ja uživao stvarajući je - napisao je James.

Film "Spectre" dvadeset i četvrti je po redu film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu kojeg je po četvrti put utjelovio poznati britanski glumac Daniel Craig. U hrvatska kina stiže 5. studenog, u četvrtak.

>>Britanski soul pjevač Sam Smith licem u lice sa svojom voštanom figurom

>>Slavni pjevač uletio turistima u kadar, a oni ga nisu ni prepoznali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije