Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala u bijelom

Nakon glasina o prekidu, konačno se pojavila s osmijehom u javnosti

igre gladi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/28
11.11.2014.
u 08:42

Najnoviji nastavak "Igara gladi" premijerno je prikazan u Londonu, a Jennifer Lawrence zablistala je u dugoj bijeloj haljini

Njezin dolazak na crveni tepih bio je ono što su svi čekali u ponedjeljak navečer, a Jennifer Lawrence nije razočarala. Lijepa glumica zablistala je u bijeloj Diorovoj haljini na premijeri novog nastavka serijala "Igre gladi" koja je održana u Londonu.

Sve oči bile su uperene u glumicu koja je utjelovila Katniss Everdeen, dok se ona smiješila brojnim fotografima i fanovima. Ovo je bilo je prvo pojavljivanje Jennifer Lawrence u javnosti otkako su se pojavile glasine kako je prekinula četveromjesečnu vezu s Chrisom Martinom, pjevačem grupe Coldplay.

– Ponosna sam što predstavljam snažne žene. Kao što je Beyonce rekla, mi vladamo svijetom rekla je Lawrence na premijeri "Igara gladi: Šojka lutalica 1. dio".

Uz nju, na crvenom tepihu zablistale su i Julianne Moore, Elizabeth Banks i Natalie Dormer, kao i Jenna Malone.

Muški dio ekipe, koji je predvodio Liam Hemsworth, uz Josha Hutchersona i Sama Claflina mamio je uzdahe fanova.

>>Jennifer Lawrence ušla u Guinnessovu knjigu rekorda!

>>Chris Martin i Jennifer Lawrence se pomirili unatoč Gwyneth Paltrow

>>Chris Martin i Gwyneth Paltrow pred pomirenjem?

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije