Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Veza im postaje sve ozbiljnija: Hollywoodski šarmer upoznao majku s novom djevojkom

Bradley Cooper, irina shayk
Foto: PA/Pixsell
1/7
09.09.2015.
u 07:36

Obiteljsko druženje na plaži u Atlantic Cityju oduševilo je 40-godišnjeg Bradleyja koji nije mogao skriti osmijeh s lica dok je uživao u druženju s dvije najdraže žene

Nakon pet mjeseci veze glumac Bradley Cooper odlučio je svima pokazati da s manekenkom Irinom Shayk misli ozbiljno. Iako su im mnogi predviđali samo kratkotrajnu romansu, glumac je to opovrgnuo proteklog vikenda kada je svoju odabranicu upoznao s majkom Glorijom Campano

Obiteljsko druženje na plaži u Atlantic Cityju oduševilo je 40-godišnjeg zavodnika koji nije mogao skriti osmijeh s lica dok je uživao u druženju s dvije najdraže žene.

– Irina je presretna zbog njihove veze, obožava njegovu majku i sjajno se slažu. Voljela bi da Glorija bude njezina svekrva. Irina se sjajno slaže i sa svim ljudima koji su Bradleyju bliski što je veoma važno za njihovu vezu – kazao je izvor.

Prije veze sa zvijezdom "Mamurluka" predivna manekenka godinama je ljubila slavnog nogometaša Cristiana Ronalda. Razlog njihova prekida nikad nije jasno razjašnjen, no šuškalo se da je prekidu kumovala i Ronaldova majka kojoj se Irina nikako nije svidjela. Ovog puta čini se da ruska ljepotica ima ipak više sreće kad je u pitanju potencijalna svekrva.

Fotografije njihova idiličnog druženja možete pogledati ovdje

>>Slavni glumac uhvaćen kako izmjenjuje nježnosti s bivšom Ronaldovom djevojkom

>>Tek je prekinuo s djevojkom i već je viđen s drugom

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
09:13 09.09.2015.

Brige vragu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije