Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIJE UĆI U ZEMLJU

Ukrajinci zabranili dolazak na Eurosong ruskoj pjevačici!

Julia Samoilova
Foto: Screenshot
1/2
22.03.2017.
u 14:52

- Samoilova ne može ući u Ukrajinu iduće tri godine, zbog toga jer je 2015. pjevala na Krimu - objavili su iz ukrajinske Službe sigurnosti.

Ukrajina je danas zabranila ulazak u zemlju ruskoj pjevačici Juliji Samoilovoj, koja je trebala predstavljati svoju zemlju na predstojećem Eurosongu.

- Samoilova ne može ući u Ukrajinu iduće tri godine, zbog toga jer je 2015. pjevala na Krimu - objavili su iz ukrajinske Službe sigurnosti. Naime, Ukrajinci zabranju ulazak u zemlju svim ruskim državljanima koji su posjetili Krim nakon ruske okupacije, pa tako ni Samoilova nije izuzetak.

Ukrajinci su osim Samoilove na svojevrsnu crnu listu stavili još 140 umjetnika, koji su u protekle dvije godine bili na Krimu.

Podsjetimo, Samoilova je 27-godišnja pjevačica koja je prošla interni natječaj s pjesmom "Flame Is Burning". Julia je vezana za kolica, a šira javnost upoznala ju je prije tri godine, kada je nastupala na otvaranju Paraolimpijskih igara u Sočiju, ali i u ruskoj verziji X Factora, gdje je izvela obradu "Molitve" Marije Šerifović.

>>Ukrajinci će zabraniti nastup na Eurosongu ruskoj predstavnici zato jer je pjevala na Krimu?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar DŠ.....
DŠ.....
15:14 22.03.2017.

Totalno su poludjeli.

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
06:59 23.03.2017.

Slatka je neka pjeva kod nas.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:11 22.03.2017.

I svaka im čast, u pravu su 100% kaj god tko mislil. Tak bi i pri nam trebalo zaprt meje za neke kaj su 90-ih držali govore, zazivali zapadne zemlje i slično....ali ah ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije