Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni spektakl

Justin Bieber dolazi u Hrvatsku!

Justin Bieber
Foto: Instagram
1/9
14.12.2015.
u 17:08

Pretpostavlja se da će kanadski pjevač u Zagreb stići u jesen 2016. s obzirom na to da tada ima zakazan europski dio turneje

Zagreb se sprema za pravu koncertnu poslasticu. Uskoro u našu metropolu stiže osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma i glazbena senzacija koju prati vojska obožavatelja s kojom uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, najavljeno je iz xoxo agencije. 

Tko je ta megapopularna zvijezda, bit će otkriveno u srijedu na službenoj konferenciji za medije. Zasad nije poznat ni datum ni mjesto održavanja koncerta, no pretpostavlja se da će se koncert održati u zagrebačkoj Areni s obzirom na to da će koncertni spektakl na pressici predstaviti direktor Arene Zagreb Sretan Šarić

Osim njega, na pressici će biti i jedan od organizatora Joe Bašić, direktor Eventima Damir Vranić te glazbeni kritičar Hrvoje Horvat.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o mladom pjevaču Justinu Bieberu, koji sljedeće godine ima planiranu europsku turneju. No, nikakve službene potvrde zasad još nema, više informacija bit će poznato na press konferenciji koja je zakazana za srijedu. Pretpostavlja se da će Bieber u Zagreb stići u jesen 2016. s obzirom na to da tada već ima zakazan europski dio turneje.

>>Tko bi rekao da se oni druže? Justin Bieber fanove iznenadio selfijem sa slavnom glumicom

>>Mladi pjevač srušio rekord, na dodjelu došao i Novak Đoković

Komentara 48

GM
Gusta magla
17:26 14.12.2015.

A majko mila novinarstva.....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:00 14.12.2015.

Vidi mu nadrogiranu facu na slici, ni sam nezna šta je to Zagreb

ML
mleljak
19:02 14.12.2015.

Na gay paradu? Pa kaj nije vec bila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije