Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni prsten

Zaručio se najpoznatiji sportski par – Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger

ana ivanović Schweinschteiger
Foto: Instagram
1/4
25.06.2015.
u 12:48

"Jako sam sretan i uzbuđen zbog Ane i Bastiana", napisao je na Facebooku Anin menadžer

Jedan od najpoznatijih sportskih parova u svijetu, Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović, uskoro će uploviti u bračnu luku. Naime, jedna je od glavnih vijesti u svijetu jest da se zaljubljeni par zaručio u Londonu.

Njemački nogometaš i tenisačica iz Srbije pojavili su se na jednoj svečanosti, a novinari su na Aninoj ruci primijetili skupocjeni prsten. Par je cijelo vrijeme bio nasmijan, a odmah su krenule glasine o zarukama, koje je potvrdio i Dan Holzman, Anin menadžer.

"Jako sam sretan i uzbuđen zbog Ane i Bastiana", napisao je na Facebooku.

Srbijanski mediji pišu kako je Schweinsteiger sa svojim odvjetnikom spremio i predbračni ugovor, a još se ne zna točan datum vjenčanja. Inače, njih dvoje trenutačno borave u Londonu gdje se ona sprema za početak Wimbledona.

>>Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger imali pravi izljev nježnosti!

>>Ana gubi mečeve, a Schweinsteiger se provodi s DiCaprijevom bivšom curom

Komentara 15

Avatar Luring
Luring
22:17 25.06.2015.

Neka je sa srecom!

BO
BobRock
13:49 25.06.2015.

Ana je prekrasna i cini mi se kao super cura a za Bastiana ne treba previse pricati. Poznati nogometas koji se ponasa kao svaki normalni gradanin, uzor mnogim mladima. Svako dobro im zelim.

IK
ikonoklast
15:08 25.06.2015.

bolja mu sestra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije