Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bog vas blagoslovio'

Turistkinja mislila da je Richard Gere beskućnik pa mu dala ostatke pizze

richard gere
Foto: Gtres/PIXSELL
1/5
28.04.2014.
u 09:04

Kada je pristao snimati novi film, Richard Gere sigurno nije pretpostavljao da će mu se događati ovako neobične situacije

Kada je pristao snimati novi film, Richard Gere sigurno nije pretpostavljao da će mu se događati ovako neobične situacije. Naime, tijekom snimanja filma na Manhattanu, Karine Valnais Gombeau, 42-godišnja Parižanka, ponudila mu je pizzu. Kako je Richard snimao scene kopanja po kantama za smeće, turistkinja se sažalila i odlučila mu pomoći. Nije shvatila da prilazi slavnom glumcu koji snima film, piše New York Post.

Gere ju je pitao što ima u vrećici koju mu pruža. – Pokušala sam mu reći na engleskom, no izgovorila sam pola na francuskom. Kazala sam mu da mi je žao što je pizza hladna, a on mi je odgovorio: – Puno hvala, Bog vas blagoslovio. Žena nije shvatila kome je dala pizzu dok njezina fotografija nje objavljena u medijima. Nadodala je i kako je Gere jako zgodan za svoje godine.

Foto: Gtres/PIXSELL

>>Richard Gere rastaje se nakon 11 godina braka

Ključne riječi

Komentara 2

SE
selbivoje
09:32 28.04.2014.

dobra incenirana ovo prica, ovi iz holivuda znaju kako napraviti pricu

EL
elielilamaazavtani
10:27 28.04.2014.

Inace se mozes samo tako usetat na set.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije