Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi "modni" detalj

Trendseteri nose bradu. U modi je 'trodnevna', ali i ona duga

Jeff Bridges
arhiva VL
02.05.2013.
u 08:55

Na gradskim ulicama sve je više ne samo starijih nego i mlađih muškaraca koji su se prestali brijati. Moguće su sve kombinacije: od tzv. trodnevne pa sve do dugačke brade koja se može oblikovati na razne maštovite načine.

U posljednje vrijeme nema je samo hollywoodski ljepotan George Clooney nego i njegovi glumački kolege Ben Affleck, Bradley Cooper i Justin Theroux. Zahvaljujući njima, na prošloj dodjeli Oscara proglašena je "najvrućim modnim detaljem".

Zato ne čudi da je brada počela osvajati i široke mase. Na gradskim ulicama sve je više ne samo starijih nego i mlađih muškaraca koji su se prestali brijati. Moguće su sve kombinacije – od tzv. trodnevne pa sve do dugačke brade koja se može oblikovati na razne maštovite načine. U trendu je sve, pri tome je jedino važno da je brada – njegovana. U svakom slučaju, brada je očito ponovno počela osvajati muški svijet. No, sviđa li se taj novi trend ljepšem spolu?

>>S novom bradom do žene i karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije