Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni par

Tony Cetinski i seksi Dubravka iskoristili dan za šetnju gradom

tony cetinski
Foto: Patrik Maček/PIXSELL
1/5
06.06.2014.
u 15:34

Tony Cetinski i njegova zgodna supruga Dubravka iskoristili su sunčan dan za šetnju gradom...

Tony Cetinski i njegova zgodna supruga Dubravka iskoristili su sunčan dan za šetnju gradom. Duda i Tony prošetali su zagrebačkom špicom, a čini se da su dan provodili u žurbi. Naime, Dubravka je nosila kavu, ispijajući je u hodu. Zgodna supruga poznatog glazbenika izgledala je sjajno u uskim trapericama i trendovskom topu.

U posljednje vrijeme par se posvetio pomoći stradalima u poplavljenim područjima. Cetinski je otkazao koncert u Düsseldorfu te posjećivao poplavljena područja, noseći im potrepštine. Angažirala se i Dubravka, koja je inače Slavonka.

Foto: Patrik Maček/PIXSELL/Ilustracija

>>Cetinski odgodio koncert i krenuo pomagati u Županju i Vinkovce

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije