Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Dan od ribe

Tomislav Bralić i klapa Intrade na Jarun piknik festivalu

Tomislav Bralic
PR Foto
12.04.2013.
u 11:30

Na velikom gastro - zabavnom spektaklu Jarun piknik festivalu dašak morskog ugođaja donosi Tomislav Bralić i klapa Intrade.

 Na velikom gastro - zabavnom spektaklu Jarun piknik festivalu u petak 3. svibnja dašak morskog i mediteranskog ugođaja donosi vam Tomislav Bralić i klapa Intrade. Uz zvukove najbolje hrvatske klape na zagrebačkom moru uživat ćete u Danu od ribe. Nakon velike i izvrsno posjećene američke turneje Tomislav Bralić i klapa Intrade vraćaju se pred Zagrepčane na najbolji mogući način - koncertom na otvorenom na prekrasnom Jarunu.

 Dan od ribe na Jarunu Piknik Festivalu nudi sve vrste riba u raznim kombinacijama koje su samo dio bogate gastro ponude najboljih majstora roštilja. Ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu.

 Dok će Tomislav Bralić i klapa Intrade zabavljati na glavnoj Piknik pozornici, na onoj s rock glazbom zabavljat će Vas popularni Marijan Ban i Diktatori. Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, bogatom zabavnom programu te nezaboravnim večernjim koncertima. Ulaz na Jarun Piknik festival tijekom dana je besplatan, dok se nakon 19 sati naplaćuje simbolična ulaznica po cijeni od 20 kuna.

>>Jelena Rozga i Halid Bešlić na Jarun Piknik Festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije