Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je ljubav

Tom Hardy ne može biti više od tri tjedna bez svoje zaručnice

hardy
19.01.2013.
u 18:19

Priznao je i da se trudi biti što bolji partner te da bi išao i na terapije kada bi u vezi imali problema.

Britanski glumac Tom Hardy u vezi je s koelgicom Charlotte Riley, a s obzirom na njihov radni tempo često su odvojeni jedno od drugog. Ipak, 35-godišnji glumac ne dopušta da prođe puno vremena prije nego što vidi svoju djevojku.

- Ne volim provesti više od tri tjedna bez da vidim svoju Charlotte, ali to zna biti jako zeznuto jer često putujemo na suprotne krajeve svijeta i onda se moramo naći negdje na sredini. Zasad nam to ide - rekao je Hardy, zvijezda filam "Vitez tame: Povratak".

Priznao je i da se trudi biti što bolji partner te da bi išao i na terapije kada bi u vezi imali problema.

- Išao bih i radio što god je potrebno - slušao, učio... - iskreno je rekao Tom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije