Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već razmišlja i o vjenčanju

Slavni glumac ponovno ljubi i to 29 godina mlađu asistenticu

tom cruise
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
1/2
23.07.2015.
u 11:14

Tom Cruise zaljubljen je preko ušiju u mlađahnu asistenticu koju je angažirao prošle godine tijekom snimanja filma ''Nemoguća misija: Odmetnuti''

Tri godine nakon razvoda od Katie Holmes, poznatom glumcu Tomu Cruiseu ponovno ide u ljubavi. Njegovo srce osvojila je 22-godišnja Emily Thomas koju je glumac prošle godine angažirao da mu bude osobna asistentica.

Par se upoznao tijekom snimanja filma "Nemoguća misija: Odmetnuti", a njihova ljubav navodno traje od kraja prošle godine, piše Daily Mail.

Koliko je glumac zaljubljen u 29 godina mlađu Emily, potvrđuju i šuškanja o skorom vjenčanju

– Tom se preko ušiju zaljubio u Emily, a i ona osjeća isto. Njegovi bliski prijatelji pričaju da bi je mogao zaprositi – kazao je izvor i dodao da je Tom od prvog trenutka bio očaran Emily i da joj je odmah dao do znanja da želi s njom raditi na svim budućim projektima. 

Tom i Emily trenutačno zajedno rade na filmu "Mena", a filmska ekipa sa seta primijetila je i da glumčeva odabranica nevjerojatno nalikuje na Kate Holmes s kojom glumac ima devetogodišnju kćer Suri.

>>Slavni glumac zbog kćeri napušta scijentologiju?

>>Tom Cruise traži novu ženu: Pogledajte koji su uvjeti

Komentara 8

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:27 23.07.2015.

Slika .

Avatar istovari
istovari
12:39 23.07.2015.

Ajmo još ovakvih važnih vijesti....uz ovakvo kvalitetno informiranje čudimo se da smo među najglupljima i najzaostalijima u Europi....

TH
than
23:34 23.07.2015.

Hahaha Tomek. Kamera uvijek odozdola, jer je nizak, pa mu smeta da ga snima kako treba... Moze joj teoretski biti i djed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije