Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije poznatih

Thompson oduševljen, a Tatjana Jurić napala glasače iz dijaspore

Marko Perković Thompson u Areni
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/6
12.01.2015.
u 19:24

Nakon što je Hrvatska dobila prvu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, Thompson je oduševljenje podijelio na Facebooku

Rezultate najneizvjesnijih predsjedničkih izbora pratile su i estradne superzvijezde Marko Perković Thompson i Severina. Thompson je podržavao Kolindu Grabar-Kitarović pozivajući i svoje obožavatelje da joj daju glas, a Severina je nešto diskretnije navijala za Ivu Josipovića. Nakon što je Hrvatska dobila prvu predsjednicu, Thompson je oduševljenje podijelio na Facebooku:

– Čestitamo na pobjedi našoj predsjednici! Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! Dragi prijatelji, svima vama koji ste prihvatili moj poziv, od srca hvala! “...od sebe daj sve najbolje, neka se srce hrabro bori, nek’ vatra gori...” – napisao je pjevač. Severina se pak izjasnila zašto je Josipović trebao osvojiti drugi mandat. – Uvijek sam za čovjeka, ne za politiku i, kad gledam ljude, ne gledam koja institucija stoji iza njih, nego njihovo srce i ono što predstavljaju. Miroljubiv karakter, slobodna volja, slobodoljublje, nebahatost, umjerenost, to sve krasi I. Josipovića – napisala je Seve. Voditeljica Tatjana Jurić kritizirala je pak pravo dijaspore da odlučuje o sudbini Hrvatske.

Foto: Davor Višnjić/PIXSEL

– Uz ovakvu ljevicu, što će ti desnica... Bilo kako bilo, odoh na spavanje. I to sve zbog gospođe u najbližoj nam dijaspori koja je glasovala “da bi imala višu penziju iz HR”. Neka mi se slobodno javi pa da idući mjesec umjesto mene plati sva moja davanja u državni proračun RH. Iz ove se države jedino treba iseliti u dijasporu i svakih se nekoliko godina dobro zaj... u ime matice zemlje. Prvoj HR predsjednici u duhu demokracije, čestitam! Sad idem spavati da se mogu na vrijeme dignuti za posao. Mora se pošteno zaraditi honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju – napisala je na Facebooku.

>> Grabar Kitarović: 'Milanović mora podnijeti račune zašto se zemlja nalazi u takvoj krizi'

>>A sad ćemo pratiti kako će predsjednica ostvarivati obećanja

>>'Pošaljimo u zaborav ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih'

Komentara 482

MA
matan91
19:36 12.01.2015.

A Lastini autobuse na Banovini, Kordunu, Lici i istočnoj Slavoniji niti ne spominju. Pljuc.

Avatar spokivg
spokivg
19:29 12.01.2015.

ako je ta Tatjana Jurić ? :)

IV
Ivanhop
19:41 12.01.2015.

Hm Jurić, otkuda ti je prezime tuksaro, istraži to malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije