Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možete li vjerovati?

The Body otkrila zašto sa 50 godina izgleda kao da joj je 30

elle macpherson
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/6
10.08.2014.
u 17:01

Elle Macpherson osvajala je ljepotom i nekad i sad. Iako joj ne biste dali više od 30, Elle već ima punih 50 godina...

Elle Macpherson osvajala je ljepotom i nekad i sad. Iako joj ne biste dali više od 30, Elle već ima punih 50 godina. Seksi ljepotica u ožujku ove godine proslavila je upravo okruglih pedeset, no i dalje uživa u mladolikom izgledu. Kako joj uspijeva izgledati ovako nevjerojatno, otkrila je u razgovoru za Huffington Post.

- Fizički se ne osjećam drugačije nego kad sam imala 30 ili 40. Sigurno tu i genetika igra ulogu. Mislim da do otprilike 30. godine genetika igra glavnu ulogu u izgledu. Nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje tijelo - poručila je. Mladenački izgled, smatra, rezultat je toga da se osjećate dobro. Usput je nadodala da joj puno pomaže alkaliziranje organizma, odnosno stvaranje kiselo-lužnate ravnoteže. Nedavno je pokrenula svoju liniju alkaliziranih proizvoda. Izjavila je da vjeruje kako je za nju to dobro, budući da se odlično osjeća hraneći se na taj način.

>>Stvarno nije pošteno! Ona i u 50. godini bez grama sala nosi nadimak 'The Body'

Komentara 5

UF
ufrm
17:27 10.08.2014.

Ma kiselo-luznato 'my ass' zena zivi od izgleda i oko svega se vrti je citava industrija kozmetike, prehrane, vjezbanja i korektivnih zahvata ostalo je genetika. To je otprilke isto kao da pitate Modrica kako je moguce da on tako dobrodobro igra a on vam odgovori jedite samo kisele jabuke :-P

MS
martina.sucic.7
18:40 10.08.2014.

hahahaha, kako me nasmijao ovaj komentar o Modriću i kiselim jabukama :) super

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
20:59 10.08.2014.

to je genetika i zdravi stil života...tko je urođeno zgodan i lijep nastoji njegom zadržati takvo stanje, a oni koji su rođeni ružni,njih nije briga, pa se zapuste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije