Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ekvadorskoj ambasadi

Zašto su se Pamela Anderson i Julian Assange tajno sastali

pamela anderson
Foto: Gabriele Maricchiolo/KIKA/PIXSELL
1/6
08.01.2015.
u 08:28

Pamela Anderson došla je u ekvadorsko veleposlanstvo kako bi Assangea nagovorila da podrži njenu zakladu za pomoć žrtvama seksualnog nasilja.

Prsata ljepotica Pamela Anderson tajno se sastala s  Julianom Assangeom, piše Daily Mail.

Zvijezdu 'Spasilačke službe' i osnivača WikiLeaksa upoznala je zajednička prijateljica, poznata dizajnerica Vivienne Westwood.

-Billa sam zadužena da Pamelu Anderson odvedem do Juliana u veleposlanstvo no ona je dobila krivi datum, tako da je do njega otišla sama dan nakon mene- potvrdila je dizajnerica.

Razlog Pamelina posjeta osnivaču WikiLeaksa izazvalo je veliko iznenađenje

 -Zvijezda 'Spasilačke službe' htjela je uvjeriti osnivača Wikileaksa da podrži njezinu novu zakladu koja, između ostalog, pruža podršku žrtvama seksualnog zlostavljanja'- otkrio je izvor. 

Iako je i sam Assange osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, Pameli to očito ne smeta. Njihov tajni sastanak potvrdio je i jedan od Assangeovih novinara.

>>Godine joj ne mogu ništa! Ona je još uvijek prava seks bomba

>>Sud u Švedskoj odbio zahtjev Assangea da odbaci uhidbeni nalog protiv njega

Komentara 1

EL
EldersRealm
09:30 08.01.2015.

"Njihov tajni sastanak potvrdio je i jedan od Assangeovih novinara." Zar novinari imaju vlasnike? Nisu li oni neovisni i cuvari demokracije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije